2777
2789
عنوان

شوهرم نمیذاره درس بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون من تازه شناختمش و رفتارمو عوض کردم اونم متقابلا عوض شده. تازه فهمیدم فقط منو برای پخت و پز و بچه ...

خب شما هم ادا دربیار قربون صدقش برو رفتارتو عوض نکن

درستو بخون تا اونم گیر نده بهتون

نمیشه؟

چیزی که نمیفهمم اینه که خودت با خودت مشکل داری تو این زندگی موندی؟

بیشتر ازاین ناراحتم ک تو این سالها میدونست من اعتیاد دارم ولی به روی خودش نیاورد و گذاشت قشنگ من تو منجلاب غرق بشم

حرف مشاورت گوش کن اگه کوتاه بیای باید تا آخر کوتاه بیای میدونم که حوصله جنگ اعصاب نداری منم همینطورم

اتفاقا قبلا نداشتم الان خودمو کامل اماده کردم واسه جنگ اعصاب.چون دیگه هیچی بین ما نمونده

بیشتر ازاین ناراحتم ک تو این سالها میدونست من اعتیاد دارم ولی به روی خودش نیاورد و گذاشت قشنگ من تو ...

درسته که اون هم مثل خیلی ها بدی کرده ولی مشکل ماها اینه میخوایم همه تقصیر ها رو بندازیم گردنه یک نفر ، خودت هم دامن زدی به وضعیتی که توشی ، اگه بزاری یکی انقدر بهت بدی کنه خب اونم ادامه میده دیگه تو نباید اجازه اشو میدادی . نباید اجازه بدی باهات اینطوری رفتار کنه

اتفاقا قبلا نداشتم الان خودمو کامل اماده کردم واسه جنگ اعصاب.چون دیگه هیچی بین ما نمونده

ببین عزیزم اعتیاد خودش سردی جنسی میاره اول از همه ترک کن تو الان شرایط درست تصمیم گرفتن نداری

درسته که اون هم مثل خیلی ها بدی کرده ولی مشکل ماها اینه میخوایم همه تقصیر ها رو بندازیم گردنه یک نفر ...

دیدی میگن طرف سرشو مثل کبک تو برف کرده هیچی حالیش نیست.منم تو این سه سال دقیقا تو این وضعیت بودم.انتظار دارم اون ب عنوان همسر جلومو میگرفت حتی به روی خودش میاورد تا من خجالت زده بشم و بذارم کنار. ولی اون چکار کرد ؟؟؟هی میاورد ب دستم میداد.به بهانه ی اینکه زمان رابطه رو افزایش میده هی مصرف میکردیم.بعد خودش معتاد نشد ولی من شدم وقتی هم ک فهمید خودشو به ندونستن زد. الان بخاطر این کارش دلم ازش وا نمیشه دیگه هیچ احساسی هم بهش ندارم.فقط میخوام درسمو بخونم قبول بشم تا جدا شم. حالا هم ک میبینه من ترک کردم و مصمم هستم ک درس بخونم میگه حق درس خوندن نداری

ببین عزیزم اعتیاد خودش سردی جنسی میاره اول از همه ترک کن تو الان شرایط درست تصمیم گرفتن نداری

ترک کردم عزیزم. بخاطر همین که دیگه تا 4و5 صبح نمیشینم باهاش مصرف کنم زورش میاد میگه چرا دیگه اینکارو نمیکنی؟ میگم دیگه نمیخوام لب بزنم میگه پس خودت نکش به من بده.میگم نمیخوام تا صبح بشینم بخاطر یکساعت رابطه.دیگه جونی واسم نمونده. بعد قهر میکنه

ترک کردم عزیزم. بخاطر همین که دیگه تا 4و5 صبح نمیشینم باهاش مصرف کنم زورش میاد میگه چرا دیگه اینکارو ...

مآهیانه بهت پول میده؟

اتفاقا شوهرت از طلاق میترسه نمیخواد درس بخونی کار کنی و استقلال داشته باشی

دیدی میگن طرف سرشو مثل کبک تو برف کرده هیچی حالیش نیست.منم تو این سه سال دقیقا تو این وضعیت بودم.انت ...

فکر نمیکنی جدایی باید اولویت اولت باشه؟:) من اگه تو این زندگی کنار همچین آدمی بودم دو دقیقه هم نمیموندم هرچی پسانداز قرض هرکاری شده میکردم دوتا پا داشتم دوتا هم قرض میکردم میرفتم ، بازم زندگی خودته تو تصمیم میگیری ک چطوری عمل کنی در آخر