2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 44 پست

ببین اگه قرص اعصاب میخوری کم کم قطعش کن

منم مشکل اضطراب و افسردگی داشتم بعد خوردن قرص بدتر شدم و خودکشی کردم

الان دوساله قرص نمیخورم

درسته حالم خیلی خوب نیست ولی از زمانی که قرص مصرف میکردم خیلی بهتررررم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه طاقت ادامه زندگی ندارم دنبال بهونم

ی ابر تیره مغزتو گرفته برا برداشتنش کمک میخوای پس باید بری روانشناس یا روانپزشک ک باز دنیارو رنگی تر ببینی

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

خودکشی کنی میدونی چی میشه

مثلا تو قراره ۶۰ سال عمر کنی تو سن ۲۰ سالگی خودکشی میکنی مثلا با غرق کردن خودت

اون موقع تا چهل سال دیگه یکسره پشت سر هم تو اون صحنه خودکشی میمونی و تکرار میشه برات کل لحظاتو درداشو جون کندانشو هر بار حس میکنی

بعد سال ما با زمان اونور فرق میکنه اونجا هر ثانیش یکسال طول میشه

بعد که زجر کشیدنت تموم شد رسیدی به شصت سال یه لحظه توقف میدن بررسیت میکنن حالا فرشته نگهبانت هم درخواست میکنه برات

اگه واقعا ادم خوبی بودی و خیرات و اینا برات زیاد فرستادن احتمالش هست که بهت اجازه بدن وارد دنیای برزخی بشی حالا بهشتش یا جهنمش که جزا گناهات بدی تا پاک بشی

وگرنه تا روز قیامت روحت تو این دنیا میمونه و صحنه خودکشیت مدام پشت سر هم تکرار میشه برات

این فکر خودکشیا اگه زیاده شاید بحث ماورایی باشه و اجنه میخان تیر خلاصو بهت بزنن یکم تحقیق کن و درمانو شروع کن

یا تمرینات پاکسازی چاکرا انجام بده انرژیت میره بالا و حالت خوب میشه

۱=۲ ۲

زندگی همه سخته ولی دلیل منطقی نیس خودکشی اینا نشانه سست عنصری هس

از این حرف متنفرم ... کی گفته زندگی همه سخته ؟ همه داغ بچه و یتیمی و بی کسی کشیدن یعنی ؟ حداقل اطراف خودم کسی بدبختتراز من نیست

خودکشی کنی میدونی چی میشهمثلا تو قراره ۶۰ سال عمر کنی تو سن ۲۰ سالگی خودکشی میکنی مثلا با غرق کردن خ ...

جملات اخرت کاملا درست بود ولی زندگیم خیلی مزخرفه دیگه طاقت ادامه ندارم

هیچوقت با حرف مردم زندگی نکنین بزار بگن ولی گوش نده خودکشی و بچه بازیها چیه ناسلامتی نماینده یه خانواده یه شهر هستین زشته این حرفا من هزار تا مشکل دارم با خودکشی حل میشه عیبه بخاطر مشکل جا بزنی اینا نشانه عزت نفس ضعیفه

ببین اگه قرص اعصاب میخوری کم کم قطعش کنمنم مشکل اضطراب و افسردگی داشتم بعد خوردن قرص بدتر شدم و خودک ...

واقعا راست بمیگی ؟ منم یماهه قطع کردم خیلی بهتر شدم قبلش مثل جنازه بی احساس بودم

نیاز به مشاوره و روانپزشک داری، خوب بگرد برای پیدا کردن مشاور خوب.

قرص اعصاب هم با مشورت پزشکت مصرف کن چون این چیزی نیس که بخوای طبق تجربهی دیگری شروع یا قطعش کنی!

حتما دلیلی داشته که برات قرص تجویز کردن عزیزم