2821
2789
عنوان

باز عید شد

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اره ، منم داشتم فکر میکردم چقدر زود مردم عصبانی میشن، یادم نبود قبلشم داشت از آرامش و صبر حرف می ...

فقط سوتفاهم ساده بود🤷🏻♀️

یهو لحنشون عوض شد کاملا حرفشونو با رفتارشون نقض کردن🤧

درمورد ائمه من با پدرمم شوخی ندارم

عزیزم رفتار تند و عصبانی باعث میشه کسی که اعتقادش به ائمه یکم ضعیفه ، رفتار تند شما رو پای ائمه بذاره و با خودش فکر کنه وقتی پیروانش اینجوری ان لابد خودشم همین بوده و اعتقاد رو ضعیف تر کنه، امام علی خودشون گفتن (دقیق و واو به واوش رو یادم نمیاد) با رفتار و کردار خودتون دین و راه من رو تبلیغ کنید به طوری که وقتی رفتار شما رو ببینن علاقه مند به راه و روش زندگیتون بشوند، نه با حرف

عزیزم رفتار تند و عصبانی باعث میشه کسی که اعتقادش به ائمه یکم ضعیفه ، رفتار تند شما رو پای ائمه بذار ...

درسته

ولی اینکه با این صراحت بیاد بگه پس ما فهمیدیم ائمه هم فحش میدن خیلی زور داره. نیومد بپرسه قضیه چیه.

بازم میگم. من درمورد دینم و ائمه با پدرمم شوخی ندارم. واقعا ندارم. چون بارها جلوش وایسادم و جوابشو دادم.

درمورد ائمه من با پدرمم شوخی ندارم

لحنتون کلا دعواییه

عزیزم شما وقتی دارین از ائمه برای صبوری مثال میزنید خودتونم در این مسیر میبینید آرامش بیشتری باید توی جواب دادن داشته باشید الان ضد و نقیض شد کاملا حرفتون و رفتارتون

اون بنده خدا دچار سوءتفاهم شدن همین

لحنتون کلا دعواییهعزیزم شما وقتی دارین از ائمه برای صبوری مثال میزنید خودتونم در این مسیر میبینید آر ...

بازم میگم.من درمورد ائمه با پدرمم شوخی ندارم. اگه گفتم صبر دارم درمورد این بود که کسی به خودم حرف بزنه.

ایشون هم اگه براش سوءتفاهم شده بود میپرسید نه که سریع حکم بده.

بحث تمامه

دیگه جواب نمیدم

بازم میگم.من درمورد ائمه با پدرمم شوخی ندارم. اگه گفتم صبر دارم درمورد این بود که کسی به خودم حرف بز ...

😐😐

شیرینی بگیر با خودت آشتی کن گل

سوءتفاهم شدن دیگه پرسیدن نداره بعدش محترمانه عذرخواهی کرد و گفت بد متوجه شده

شماهم نیومدین شفاف کنید حمله کردین

کاملا متناقض با حرفتون

کسی با ائمه شوخی نکرد که شما اینطور میگی جمله شمارو بد متوجه شد و به شما کنایه زد

اگر همسرش اصرار داشته باشه به ارتباط و کامل قطع ارتباط کنن، برای همسرشون انگار زندان ساختن، فرض کن ش ...

اره والا من بدونم همسرم از باجناقش خوشش نیومد و اونجا بهش بی احترامی کردن تا عذرخواهی نکنن ازش نمیگم بریمخونه خواهرم