2777
2789
عنوان

باز عید شد

314 بازدید | 42 پست

این سومین عیدیه که ازدواج کردم

یکی از برادرشوهرام با زنش فقط اعصاب خوزدی اوردن توزندگی من وهمسرم

پارسال عید با اینکه مشکل داشتیم باهاشون بخاطر همسرم قبول کردم رفتم خونشون ولییی بجای پذیرایی اخر شب هرچی میتونستن بارم کردن

امسال عیذ اصلااا نمیخوام برم

واقعا تحملشونوندارم

اما همش میگم نکنه همسرم ب دلش بیاد

چرا تقویمتون با من فرق میکنه عیده مگه الان ؟

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اینده نگرمتوهمه چی🤣

دمت گرم 😔🤣🤝

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

خودت چیزی نگو اگر اون گفت قاطع و اروم به همسرت بگو که نمیای بگو هنوز ماجرای پارسال رو یادم نرفته مشخصه که برای تو هم احترامی قائل نیستن چون حتی اگر منو دوست ندارن میتونستن به احترام تو چند ساعت مهمونی رو تحمل کنن و حرفی نزنن پس مشخصه به تو هم اهمیت نمیدن با منطق راضیش کن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اگر همسرتون خیلی اصرار کرد و برادرشوهر بزرگتر هستند که شما باید برید، به نظرم منطقی با همسرتون حرف بزنید، و منت سرش بذارین و بگین بخاطر تو با اینکه من اذیت میشم و اصلا دلم نمیخواد بریم خونه داداشت فقط و فقط بخاطر تو ، اما یه عصر برید در حد نیم ساعت یه ساعت بشینید و برگردید ، طولانی نمودید و سنگین باشید خودتونم

اگر همسرتون خیلی اصرار کرد و برادرشوهر بزرگتر هستند که شما باید برید، به نظرم منطقی با همسرتون حرف ب ...

اشتباهه برادر بزرگ هست که هست هیچ کس اندازه همعروس بزرگ من بی احترامی بهم نکرد از الان خودتو دور کن ارتباط رو کم کن بزار بگم فلانی دوست ندارم قطع ارتباط کنه به درک