2821
2789
عنوان

باز عید شد

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 42 پست
اشتباهه برادر بزرگ هست که هست هیچ کس اندازه همعروس بزرگ من بی احترامی بهم نکرد از الان خودتو دور کن ...

پارسال تا ۴صب منو نگه داشتن تو خونه خودشون حرف بارم کردن

تقصیز خود اخمقم بود دهن ب دهن شدم...

اشتباهه برادر بزرگ هست که هست هیچ کس اندازه همعروس بزرگ من بی احترامی بهم نکرد از الان خودتو دور کن ...

اگر همسرش اصرار داشته باشه به ارتباط و کامل قطع ارتباط کنن، برای همسرشون انگار زندان ساختن، فرض کن شما خیلی دوست داری با خواهرت رفت و آمد کنی اما همسرت از باجناقش به هر دلیلی خوشش نمیاد، خوبه بگه نه خونه آبجیم اصلا نباید بریم؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پارسال تا ۴صب منو نگه داشتن تو خونه خودشون حرف بارم کردنتقصیز خود اخمقم بود دهن ب دهن شدم...

خب خواهرم نرو اگر خودت برای خودت احترام قایل نشی کسی بهت احترام نمیزازه .منم هی میگفتم وای بر یه چی میگن رفت آمد کردم ولی خدا شاهده اما این سالها جز بی احترامی و حسادت از اطرافیان همسر چیزی ندیدم هیچوقت حلال نمیکنم

اره خلم واقعاا

خل نیستی. فقط زیاد از حد فکر می کنی. یه ذره بیخیال باش. نهایتش اینه که میری و توجه نمی کنی.

ما شیعه حضرت علی هستیم عزیزم. روایت داریم بعد حضرت زهرا وقتی آقا میرفت بیرون از خونه خیلی بهش فحش میدادن. یه بار یکی از یاران حضرت ازشون پرسید آقا شما ناراحت نمیشی؟ حضرت فرمود با من نیستن با یه علی دیگه ن.

من شخصا برام پیش اومده کسی جلوم بهم توهین کرده انگار دیوار کنار نشسته. اصلا توجه نکردم. به خدا انقد اعصابم آروم بوده که نگو. بعدشم حرص نخوردم. ولی وقتی جواب بدم و حرص بخورم تا مدتها به این فکر می کنم که چرا اینو نگفتم اونو نگفتم.

بیخیال خواهر. شوهرتم گفت بریم بدون مخالفت برو. اگه حرفی زدن با تو نیستن با خودشونن.

پارسال تا ۴صب منو نگه داشتن تو خونه خودشون حرف بارم کردنتقصیز خود اخمقم بود دهن ب دهن شدم...

از قبل یه برنامه برا شبش بچینید، مثلا جای دیگه زنگ بزنین و بگید برای شام اونجایید مثلا خودتون رو دعوت کنید خونه مامانشون اونجوری نمیتونن به زور نگهتون دارن ، راحت میگین ما شب خونه مامانم دعوتیم

اگر همسرش اصرار داشته باشه به ارتباط و کامل قطع ارتباط کنن، برای همسرشون انگار زندان ساختن، فرض کن ش ...

میتونن خودشون برن اما خانم نره

خودشون بخاطره ارتباط خونی و خاطرات کودکی شاید راحت تر ببخشن همو یا فراموش کنن اما عروس و داماد فرق داره نمیشه هر رفتاری باهاشون انجام داد

اگر همسرش اصرار داشته باشه به ارتباط و کامل قطع ارتباط کنن، برای همسرشون انگار زندان ساختن، فرض کن ش ...

ن ددیگه شوهرش بره .ولی خودش نه .من همسر سابق بیشعوری از باجناقش خوشش نیومد من خودم میرفتم .بعدها که عقل به کلم اومد دیگه خونه داداشش نرفتم گفتمش خودت برو من نمیام حتی عیدا هم نمی رفتم ولی دیر به این فکر افتادم