2777
2789
وااا چرا آخه؟ میگن خوردنش حرامه

عزیزم‌من به خدا وپیغمبر اعتقاد دارم‌ولی ایمانم ضعیفه نماز نمیخونم‌روزه هم‌نمیگیرم‌پس واسم مهم نیس که دنبلان حرامه چون شدیدا اعتقاد دارم که یا رومی رومی یا زنگی زنگی

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
😂 انصافا خوشمزه اس 

گوسفندو باهاش تصور کن 😂😂😂

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی نمیدونستم حتما شباهت ظاهری دارن 😂

اره قارچشم هست خیلیم گرون و کمیابه. ویتامین  دث داره کلی

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
یعنی واقعا تا حالا دنبلان نخوردید؟ یه نوع قارچ کمیابه. تو گوگل بزن.

عزیزم فک کنم قارچ برای کودک حساسیت زا باشه مگه دکتر تایید کنه

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
گوسفندو باهاش تصور کن 😂😂😂

والا من یچیزو دوس داشته باشم این حرفا تو مغزم نمیره میخورم یه ابم روش😂

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
قارچش رو نمی دونم ولی دنبلان گوسفند فوق‌العاده خوشمزه است خیلی وقته نخوردم شوهرم گوشتای نامتعارف دوس ...

منم هوس کردم نمیخره میگه سخت پیدا میشه😕