2777
2789
والا من یچیزو دوس داشته باشم این حرفا تو مغزم نمیره میخورم یه ابم روش😂

گوسفند نر وقتی گوسفند ماده رو میبینه..! 😂🙈

بارم دوس داری؟ یا ادامه بدم 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوسفند نر وقتی گوسفند ماده رو میبینه..! 😂🙈 بارم دوس داری؟ یا ادامه بدم

فیلمشم بفرستی من باز میخورم😂

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من

زنداییم گوسفندکشته بودن یکشودادبرای شوهرمن بهش گفتم نمیخوری ها گفت چرا میخورم عاشقشه گفتم اخه خیلی کم داره اونم بخور.خونه مامانم جاگذاشتیم داداشماشتباهی دادبه برادرشوهرم .شوهرم انقدرهرس خورد.بعدصاحب کارش یه گوسفندکشت یکیشودا شوهرم ازدستم دررفت دیدم درست کرده باتخم مرغ وپیازخورده حالا اشپزیم بلدنیست ها

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
اینه. خواهرم برام خریده فکر کنم کیلو ۴۰ تومنه. نوعی قارچه

مادرشوهر من میگفت هشتاد تومنه

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
فیلمشم بفرستی من باز میخورم😂

😂😂😂😂😂😂

پ با دلستر حداقل بخور بشوره ببره

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

كبابش كن اين يه نوع قارچ كوهيه گرون و خوشمزست كه تو آذربايجان رشد ميكنه،املتشم خيلى خوشمزه است قيافه نداره اما خيلى خوشمزست

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
برا چی خوبه این تو زنجان یه عالمس ببینم برا چی خوبه

برای سرطان این چیزادقیق نمیدونم بزن اینترنت میاره من هروقت میرم شهرستان میخو م

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
😂😂😂😂😂😂 پ با دلستر حداقل بخور بشوره ببره

تو دعا کن قصابی تموم نکه بتونم بخرم به افتخار شما با دلستر میخورم😆

كبابش كن اين يه نوع قارچ كوهيه گرون و خوشمزست كه تو آذربايجان رشد ميكنه،املتشم خيلى خوشمزه است قيافه ...

چطوری کبابش کنم؟ ما معمولا سرخش میکنیم

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!