2777
2789
واقعا قحطی گوشته که فلان گوسفندو بخورید و به بچه هم بدید؟ 😕

. یه نوع قارچ کمیابه.😂😂😂😂

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاابولفض العباس 

😂😂😂😂😂

حرامه. ولی حرامم نبود آخه اونجا؟!  😂😂

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
بیضه ی گوسفند 😰

اسم یه نوع قارچم هست

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
قارچ‌چیه؟؟؟دنبلان‌بیضه حیوونه یاگاو یا گوسفند  

صبر کن الان عکسشو بذارم برات. تو گوگل بزن میاد

بچه ها دنبلان یه جورقارچه یاسیب زمینی خاکی خیلیم گرونه درست بخونین .اون یه چیزه گوسفنده ربطی به هم نداره

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
اسم یه نوع قارچم هست

جدی نمیدونستم حتما شباهت ظاهری دارن 😂

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
واقعا قحطی گوشته که فلان گوسفندو بخورید و به بچه هم بدید؟ 😕

😂

انصافا خوشمزه اس 

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
یکی شفاف سازی کنه قارچه یا بیضه گوسفندو می گید...چرا حالا ب پسر بچه می دید؟😰😬

یعنی واقعا تا حالا دنبلان نخوردید؟ یه نوع قارچ کمیابه. تو گوگل بزن.