2777
2789

حتمابایدسزارین داشته باشیم؟من ۲بچه طبیعی داشتم این یکی هم خدابخوادطبیعی میخوام زایمان کنم سنمم ۲۲هستش

لطفابرای اومدن برکت  ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتمابایدسزارین داشته باشیم؟من ۲بچه طبیعی داشتم این یکی هم خدابخوادطبیعی میخوام زایمان کنم سنمم ۲۲هست ...

نه عزیزم طبیعی هر چند تا میشه ولی سزارین یکی

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
عالیه،اصل ژنتیک و تربیته ،اون نه ماه زیاد مهم نیست.زحمت بارداری رو هم نمیکشی و هلو برو تو گلو!به نظر ...

نه عزیزم فک میکنی 

منم ازلحاظ مالی خیلی توتنگنا هستیم ولی خودم الان باردارم وتوی دوهفته آینده بچم ب ب دنیامیادحیف شد وگ ...

کدوم شهری؟؟

خب رحم اجاره هم یه نوع کمک به مادران هست .ما یکی و داشتیم اومد رحمش و اجاره بده  بعد نه ماه که بچه رو زایید تو بیمارستان شروع کرد یه جیغ و داد که بچه ی خودم و نمیدمش به کسی ولی قانونا اومدن بچه رو ازش گرفتن خیلی افسرده شد روانی شد اصلا همش میرقت دادگاه شکایت میکرد که بچم و ازم دزدیدت در صورتی که از لحاظ قانونی کاری نمیتونست بکنه بیچاره داغون شد از اون طرفم اون طفل معصوم با بیماری قلبی متولد شد و بعد کلی دوا درمون تو چهار ماهگی از دست رفت هر دو خانواده داغدار شدند .کسی که رحمش و اجاره میده باید چندان مهر مادری نداشته باشه در واقع سنگدل باشه  چون واقعا موجودی و که نه ماه تو شکمت پرورش میدی و هی برات تکون میخوره رو سخته به راحتی بدیش به دیگری

خب رحم اجاره هم یه نوع کمک به مادران هست .ما یکی و داشتیم اومد رحمش و اجاره بده  بعد نه ماه که ...

عزیزم من نشنیدم تا حالا همچین موردی بعد کسی که رحم اجاره میشه یک جنین مهمان رو پذیرش میکنه قرداد هم محضری در قبال ش هم پول میگیره 

خب رحم اجاره هم یه نوع کمک به مادران هست .ما یکی و داشتیم اومد رحمش و اجاره بده  بعد نه ماه که ...

سنگدلی نمیخواد این چه حرفی میزنی نگو اتفاقا کسی که محبت تو دلش باشه میگه هم ثواب داره هم دل یکی شاد میشه هم پول خوبی 

عزیزم من نشنیدم تا حالا همچین موردی بعد کسی که رحم اجاره میشه یک جنین مهمان رو پذیرش میکنه قرداد هم ...

بله کار ایشونم قانونی بود اتفاقا تاکید روی ثوابش داشت خیلی ولی ولی در اخر در برابر مهر مادریش کم اورد منم نگفتم همه ایشون یه مثال بود متاسفانه اخر عاقبت خوبی برای این دو خانواده نداشت.

بله کار ایشونم قانونی بود اتفاقا تاکید روی ثوابش داشت خیلی ولی ولی در اخر در برابر مهر مادریش کم اور ...

اشتباه میکنی یک جنین مهمان محبتی نداره دوست من یک پسر بچه داشت به خاطر بی پولی باردار شد یک دختر مانند پنجه آفتاب در قبال کمی پول داد رفت و تمام شد چه برسه بشی رحم اجاره جنین مهان

عزیزم بنظرمن وقتی ژن ازیکی دیگه است چرا باید ندیش من الان باردارم کاملااین حرف ک نه ماه بابچه انس میگیری روقبول دارم ولی بایدهمون اول بگی این بچه یکی دیگس وگرنه ربطی ب مهرمادری واین حرفانداره این نظرمنه بازم هرکس نظری داره ژن خوداون خانوم ک نبوده ک بخوادبگه بچه ازگوشت وپوست خودمه وفلان و...

لطفابرای اومدن برکت  ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون

من بعداینکه بچموازشیربگیرم حتمااین کارومیکنم بنظرم خیلی خوب اومد هم مشکل من حل میشه هم مشکل دونفردیگه ولی چون متاسفانه تواین شهراکثرامارومیشناسن ازخانواده ای که بخوان من براشون این کاروکنم میخوام ک توی یه شهردیگه یه خونه اجاره کنن ک مااین نه ماهواونجاباشیم وکسی هم مارونشناسه که بعدمشکلی پیش نیاد.خداکنه بشه 

من بعداینکه بچموازشیربگیرم حتمااین کارومیکنم بنظرم خیلی خوب اومد هم مشکل من حل میشه هم مشکل دونفردیگ ...

عزیزم نه مشکلی پیش نمیاد تازه تو شهر خودت میتونی بگی خودم بار دارم تو ماه آخر سقط شد