2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از لحاظ شرعی مشکل نداره؟؟

چجور زنه تحمل میکنه بچه شوهرش تو شکم ی زن دیگه باشه اونوقتم میگن خلقیات و رفتار مادر حتی لقمه ای ک‌میخوره خیلی رو بچه داخل شکم تاثیر داره اونوقت ببینم طرف آدم درستی باشه یا نه. مساله فقط رحم نیست. رحم زیاده. خواهشا یه خانم خوب و مومن+رحم رو پیدا کن

از لحاظ شرعی مشکل نداره؟؟ چجور زنه تحمل میکنه بچه شوهرش تو شکم ی زن دیگه باشه اونوقتم میگن خلقیات و ...

نه عزیزم از نظر شرعی مشکلی نداره این که جنین مهمان 

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
از لحاظ شرعی مشکل نداره؟؟ چجور زنه تحمل میکنه بچه شوهرش تو شکم ی زن دیگه باشه اونوقتم میگن خلقیات و ...

به نظر من بچه پاک و معصوم به دنیا می یاد چه از رحم مادر کافر باشه و چه از رحم مادر مسلمان 

وزن الان ۷۰   وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕
من اگه یه روز فقط از طریق رحم جانشین بتونم مادر شم قید بچه دار شدنو کلا میزنم

عزیزم فکر میکنی وقتی واست مهم باشه میری دنبالش دوست ای خودم با این روش بچه دار شدن

بچه ژن پدر و مادر رو داره ولی از خون خانمی ک توی رحمشه تغذیه میکنه هم رو خلقیاتش هم روی رشدش در آیند ...

وقتی چاره نیست چکار باید کرد

به نظر من بچه پاک و معصوم به دنیا می یاد چه از رحم مادر کافر باشه و چه از رحم مادر مسلمان 

چی بگم گلم دکتر هم همین رو میگه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز