2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خارج از کشور معمولا از رحم نزدیکان و بستگان استفاده میکنند که تا حد ممکن از لحاظ عاطفی و مالی و ... مشکلی پیش نیاد مثل خواهر مادر ... شما هم ببین اگه بتونی اینکارو کنی خیلی بهتره

خارج از کشور معمولا از رحم نزدیکان و بستگان استفاده میکنند که تا حد ممکن از لحاظ عاطفی و مالی و ... ...

اره گلم تو ایران هم هست ولی من کسی رو ندارم شرایطشو داشته باشه

برای بچه دار شدنم دعا کنید 

سلام زنجان هستم رحم اجاره ای اگه کسی خواست هستم 21 سالمه یه پسر سالم دارم  با زایمان طبیعی همسرم راضی هست فقط دنبال خانواده خوب میگردم برام مهمه. اگه خواستین درخواست دوستی بدین

خدایااااااااا شکرت که بهم امیرحسین دادی       
سلام زنجان هستم رحم اجاره ای اگه کسی خواست هستم 21 سالمه یه پسر سالم دارم  با زایمان طبیعی همسر ...

عزیزم پیام دادم بخون

برای بچه دار شدنم دعا کنید 

سلام اینجانب ۲۹ساله متاهل و دارای یه فرزند از تبریز  حاضرم تخمک ارایه کنم ویا رحم اجاره ای بشم شهرهای دیگه هم با توجه  به شرایط میام شماره تماس09147033934 مبلغ اهدا تخمک۵میلیون  و مبلغ اجاره رحم ۳۰تومن ماهی ۵۰۰ در شبکه اجتماعی نیز هستم

سلام اینجانب ۲۹ساله متاهل و دارای یه فرزند از تبریز  حاضرم تخمک ارایه کنم ویا رحم اجاره ای بشم شهرهای دیگه هم با توجه  به شرایط میام شماره تماس09147033934 مبلغ اهدا تخمک۵میلیون  و مبلغ اجاره رحم ۳۰تومن ماهی ۵۰۰ در شبکه اجتماعی نیز هستم