2777
2789
از لحاظ شرعی مشکل نداره؟؟ چجور زنه تحمل میکنه بچه شوهرش تو شکم ی زن دیگه باشه اونوقتم میگن خلقیات و ...

از لحاظ شرعی مشکل نداره و بچه عینا صفات پدر مادر واقعیشو میگیره

معمولا  مرد و زن رو صیغه میکنن من شنیدم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اگه یه روز فقط از طریق رحم جانشین بتونم مادر شم قید بچه دار شدنو کلا میزنم

خدا کنه هیچ وقت به این مشکلات ناباروری نرسی.

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
یه زن دیگه گناه داره خب زنه یهو بچه رو بدنیا بیاره بعد دیگه نبینش چون بهش وابسته میشه خیلی سخته براش ...

من به بچه ی خودم تو شکمم حسی نداشتم تا اینکه به دنیا اومد و دوسه روز بعدش احساساتم کار کرد

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
من خیلی ها رو دیدم مثل شما نبودن 

کسی که قبول میکنه باید ظرفیتشو داشته باشه!

من اگه حوصله ی بارداری مجدد داشتم قبول میکردم! به نظرم جالبه  

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
کسی که قبول میکنه باید ظرفیتشو داشته باشه! من اگه حوصله ی بارداری مجدد داشتم قبول میکردم! به نظرم ج ...

عزیزم داری هیجانی میگی وگرنه انقدر سختی داره که کمتر کسی میپذیره البته امیدوارم استارتر یه خانم خوب برای به دنیا اوردنه نی نی پیدا کنه

زندگی دشوار است مثل کبریت کشیدن در باد
دوست من ۳۰داده رحم اجاره گرفته و اون خانم در منزلش سکونت داره و عز لحاظ تغذیه و....بهش میرسه

عزیزم قیمت توافقی معمولا از بیست بالاتر نیست

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
عزیزم شما کدوم شهری  باید یک سزارین داشته باشی و سن زیر سی

درازای چه مقدارپول؟

لطفابرای اومدن برکت  ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون

منم ازلحاظ مالی خیلی توتنگنا هستیم ولی خودم الان باردارم وتوی دوهفته آینده بچم ب ب دنیامیادحیف شد وگرنه خوب بوداینجوری کمی ازمشکلاتمون حل میشد 

لطفابرای اومدن برکت  ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون