2777
2789
عنوان

جاری حسود 😶😶😶

579 بازدید | 49 پست

جاریم خیلی سیاست داره وقتی پیش هم هستیم اینقدر سیاست داره و خوب حرف میزنه انگار مثل این پیدا نمیشه

ولی خودم میفهمم حس حسودی داره و چند ماهه وقتی استوری میذاریم استوریم رو نمیدید ولی پست میذاریم لایک و کامنت میذاشت قبلا اگه استوری و پست میذاشتم استوری هم میدید لایک یا ریپلای میکرد

چرا آخه ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیخیالش شووو کاریش نمیشه کرد

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

واقعا هر چی فکر میکنم ربطی به حسادت نداره

منم بعضی وقتا حالا نه فقط برای جاری برای خیلیای دیگه فقط لایک میکنم

حوصله م نشه همون لایکم نمیکنم 😅😅یعنی بستگی به حوصله م داره و هیچ ربطی واقعا به حسادت نداره

شاید از محتوای استوریت خوشش نیومده و میوت کرده . منم از حرفا و مدل استوری اشنایان اگر خوشم نیاد میوت میکنم ک دستم نخوره باز بشه

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

جاری ها همه حسودن خواهر یکی من دارم خدا نکنه لباس جدید بخرم یعنی درجا میره لباس جدید میخره دفعه بعد ...

لباس جدید خریدن خیلی مقوله مهمی هست تو زندگی تون؟که لباس خریدن این دفعه تون رو با لباس خریدن دفعه بعد جاری مقایسه میکنید؟خب آدما لباس میخرن دیگه چه ربطی به هم داره

خب..اشکال نداره،زندگی همچنان ادامه داره