2777
2789
عنوان

جاری حسود 😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 49 پست
بهتر ک نبینه . از این دید بهش نگاه کن ک تو کامنت مجبوره چیزای مثبت برات بنویسه چون همه میبینن . ولی ...

خیلی سیاست داره ولی همیشه خودش رو خوی جلوه میده

ولی خب خودم غیر از این میدونم حسوده

مگه میشه یک آدم اینقدر سیاست مدار 😄

خیلی سیاست داره ولی همیشه خودش رو خوی جلوه میده ولی خب خودم غیر از این میدونم حسوده مگه میشه یک آدم ...

خب پس همونه . عمدا استوریاتو میوت کرده . ولی پستات رو لایک میکنه و جواب میده ک همه بگن وای چ زن مهربونیه چقد با جاریش خوش رفتاره😂

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب پس همونه . عمدا استوریاتو میوت کرده . ولی پستات رو لایک میکنه و جواب میده ک همه بگن وای چ زن مهرب ...

ایول زدی به هدف 😄😘

حالا برای چی نمیخواد استوری هام رو سین کنه ؟

ایول زدی به هدف 😄😘حالا برای چی نمیخواد استوری هام رو سین کنه ؟

ببین اون کلا نمیخاد پست و استوریاتو نگاه کنه ولی چون فضوله دلش نمیاد انفالو بکنه . پس پست ها رو بخاطر اینکه بقیه میبینن مجبوره لایک کنه و کامنت بزاره . اما استوری رو کسی نمیبینه پس نگاه نمیکنه

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

ببین اون کلا نمیخاد پست و استوریاتو نگاه کنه ولی چون فضوله دلش نمیاد انفالو بکنه . پس پست ها رو بخاط ...

اهوم

اگه ببینیش فکر میکنی چقدر خوبه ولی انگار کرم داره

سیاست داره