جاریم خیلی سیاست داره وقتی پیش هم هستیم اینقدر سیاست داره و خوب حرف میزنه انگار مثل این پیدا نمیشه
ولی خودم میفهمم حس حسودی داره و چند ماهه وقتی استوری میذاریم استوریم رو نمیدید ولی پست میذاریم لایک و کامنت میذاشت قبلا اگه استوری و پست میذاشتم استوری هم میدید لایک یا ریپلای میکرد
خیلی سیاست داره ولی همیشه خودش رو خوی جلوه میده ولی خب خودم غیر از این میدونم حسوده مگه میشه یک آدم ...
خب پس همونه . عمدا استوریاتو میوت کرده . ولی پستات رو لایک میکنه و جواب میده ک همه بگن وای چ زن مهربونیه چقد با جاریش خوش رفتاره😂
کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍
ایول زدی به هدف 😄😘حالا برای چی نمیخواد استوری هام رو سین کنه ؟
ببین اون کلا نمیخاد پست و استوریاتو نگاه کنه ولی چون فضوله دلش نمیاد انفالو بکنه . پس پست ها رو بخاطر اینکه بقیه میبینن مجبوره لایک کنه و کامنت بزاره . اما استوری رو کسی نمیبینه پس نگاه نمیکنه
کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍