2777
2789
عنوان

جاری حسود 😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی فقط از استوری هام خوشش نمیاد و حتی سین هم نمیکنه ؟پس چرا پست هام رو لایک و کامنت میذاره ؟

میوت ک بکنه کلا استوری هات اون بالا براش نمیره . فقط اگ بیاد توی پیج اصلیت اونجا روی پروفایلت میوفته براش ک استوری گذاشتی .

اره شاید . مثلا ی شخصی هست توی اینستا ک من از استوریاش خوشم نمیاد خیلی چیزای لاتی طور استوری میکنه . منم میوت کردم استوری هاش نیاد برام . ولی پست هاشو دوس دارم براش لایک میکنم و کامنت میذارم .

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

ببخشید چون شاید خیلی چرت و پرت میذاری😂من استوری دوست صمیمیم رو میوت کردم تا نبینم خیلیم دوسش دارما ...

اتفاقا من دیر به دیر استوری میذارم و هیچ وقت چرت و پرت هم نمیذارم بیشتر عکس میذارم و قبلا میدید واکنش نشون میداد

ولی الان استوری هام رو سین نمیکنه ولی پست هام رو لایک و کامنت میذاره

اتفاقا من دیر به دیر استوری میذارم و هیچ وقت چرت و پرت هم نمیذارم بیشتر عکس میذارم و قبلا میدید واکن ...

وای خدا ذهنتونو آروم کنه الهی😂

خب..اشکال نداره،زندگی همچنان ادامه داره

میوت ک بکنه کلا استوری هات اون بالا براش نمیره . فقط اگ بیاد توی پیج اصلیت اونجا روی پروفایلت میوفته ...

آخه قبلا استوری هام رو میدید و واکنش نشون میداد و چند ماهه سین نمیکنه

من اصلا چرت و پرت نمیذارم فقط عکس میذارم

شاید چی ؟

آخه قبلا استوری هام رو میدید و واکنش نشون میداد و چند ماهه سین نمیکنه من اصلا چرت و پرت نمیذارم فقط ...

aشاید از چیزاسی ک استوری میکنی خوشش نمیاد و میوت کرده ولی پست رو خب نتونسته میوت کنه ، مجبوره لایک کنه و کامنت بزاره .

شایدم دستش خورده اتفاقی میوت شده .

ی سوال اسی . یوقت خودت استوریت رو برای جاریت نبستی؟ شاید هایدش کردی ولی یادت رفته دربیاریش از اون حالت؟

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

آخه از اون هایی هست حواسش به همه چی هست من میوت نکردم

حالا وقتی اینستا وصل شد ی چک بکن شاید هایدش کردی یادت رفته . برا خودم خیلی پیش اومده .

شایدم خودش عمدی استوریاتو باز نمیکنه .

عجیبه کلا

حالا وقتی اینستا وصل شد ی چک بکن شاید هایدش کردی یادت رفته . برا خودم خیلی پیش اومده .شایدم خودش عمد ...

نه عزیزم

من هیچ کس رو میوت نکردم مطمئنم

برای منم عجیبه چند ماهه استوری هام رو سین نمیکنه ولی قبلا سین میکرد لایک یا ریپلای میکردم

حالا همه به جای نظر محترم انگار میخوان بخورنت

نه عزیزم من هیچ کس رو میوت نکردم مطمئنم برای منم عجیبه چند ماهه استوری هام رو سین نمیکنه ولی قبلا سی ...

بهتر ک نبینه . از این دید بهش نگاه کن ک تو کامنت مجبوره چیزای مثبت برات بنویسه چون همه میبینن . ولی اگ استوری هاتو ریپلای بزنه و اعصابتو خرد کنه چی؟ چون دایرکتت شخصیه و کسی بجز خودت نمیبینه میتونه هر چرتی برات بنویسه .