2777
2789

خواهر من طلاق گرفت وقتی که دیگه واقعا راهی براش نمونده بود مشاوره هم فرستادن سه جلسه فکر کنم

به لطف الهی من تمام مراحل آزمون قضاوت رو با موفقیت پشت سر میزارم و یه دادیار موفق میشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط واس تولد؟

برا اینکه تا تقی ب توقی میخوره و ب رفتاری اعتراض کنم و بگم از این خونه میرم میگه طلاقت میدم راحت میشم بچه هم میگیرم مامانشم ی بار گفت از بس این گفته. بی اهمیت و بی مسیولیته. خوشیاش با دوستاشه. من کلفت خونه و بچه ام. هر چی هم درامد داشتم اقا شریک بودن. ماشین براش خریدم که دوستاشو ببره بگردونه. وگرنه این از این عرضه ها نداشت. اگه بخوام همشو بگم ی کتابه . چقد تو این سه سال حسرت ب دلم گذاشته

برا اینکه تا تقی ب توقی میخوره و ب رفتاری اعتراض کنم و بگم از این خونه میرم میگه طلاقت میدم راحت میش ...

شب زایمانم ولم کرد تو بیمارستان و رفت خونه خواهرش خوابید تا صبح حتی ی زنگم نزد

دقیقا منم نمیتونم ب خانوادم بگم. خ سخت و بده. همش مزگه جبران میکنم اما هیچ وقت....

شوهر منم همینه حدود دو هفته پیش با هم دعوا کردیم تصمیم گرفتم طلاق بگیرم واقعا خسته شدم خیلی بی محبته گفتم به بابام میگم تو هم به خانوادت بگو بیان صحبت کنن همه چی تموم بشه گفت نه به من زمان بده اگه درست نشدم هر چی تو بگی اما به هیچ مدوم از حرفاش عمل نمیکنه دیگه خسته شدم خیلی دروغگوعه