2777
2789
عنوان

یوگا

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 42 پست
من قبلا یوگا کار می کردم چند سالپیشنهادم اینه که بری از یوتیوب مربی ای که پسندیدی رو ویدیو هاشو ببین ...

یوتیوب قطعه فلا... اتفاقا میخواستم این کارو انجام بدم و آنلاین یوگا ببینم، هی ب تاخیر انداختم آخرش یوتیوب رو قطع کردن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من مربی یوگا اماصلا پیشنهاد نمیدم کلاس آفلاین رو چون حضوری مربی بهتر میتونه ایراد ها و تکنیک ه ...

ممنونم که ریپلای کردین

یوگا مدلهای مختلفی داره.از کجا بفهمیم کدوم مدل ب روحیه ما میخوره؟ من سخت ارتباط میگیرم. مثلا ورزش رو اصلا دوست ندارم... کلی باشگاه مختلف رفتم، اخر سر فقط با شنا تونستم ارتباط بگیرم ک اونم همش بخاطر دلایل مختلف تعطیله استخرها

من قبل این داستانا با یوتیوب انجام میدادم عالی بودن. ولی متاسفانه نت رو قطع کردن و هیچی به هیچی. یو ...

ممنونم.

سوال اینه: الان چه کنیم؟

همه چی تعطیل... روح و روحیه مون ترکید بخدا

یوتیوب قطعه فلا... اتفاقا میخواستم این کارو انجام بدم و آنلاین یوگا ببینم، هی ب تاخیر انداختم آخرش ی ...

ولی بالاخره که وصل میکنن

و من واقعا این شیوه رو می پسندم

اول که مبتدی بودم اسمش آدرین میشلر بود با ویدیو های اون پیش می رفتم

بعدا دیگه ویدیو هاش واسم حوصله سر بر شدن رفتم سراغ پیج (Boho beautiful yoga)

چطوری عه؟ امکانش هست توضیح بدین یا با تایپ نمیشه توضیح داد؟

ببين اينجوريه كه در راحت ترين حالت ممكنت يا ميشيني يا ميخوابى كلا در هر حالتى راحت بودي همونجوري ميخوابى يا ميشيني فقط اينكه ستون فقراتت در يك راستا بايد باشه

بعد ٤ثانيه دم ٤ثانيه نفستو نگه ميداري بعد٤ثانيه بيرون ميدى و بعد ٤ثانيه استراحت دوباره از اول هى نفس ميكشى

از٣٠تا شرو كن تا هر چقد كه دلت خواست

اين روشو تراپيستم بهم ياد داد بهش گفتم مديتيشن دوس ندارم و از جو و فضا و اهنگاش كه با فركانس عجيب غريبن خوشم نمياد

من با اين تمرين تنفس افسردگيمم درمان كردم

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)
ممنونم که ریپلای کردینیوگا مدلهای مختلفی داره.از کجا بفهمیم کدوم مدل ب روحیه ما میخوره؟ من سخت ارتبا ...

بله یوگا سبک های مختلف داره

1 اگر چالشی و قدرتی دوست داریی سبک آشتانگا وینیاسا خوبه (البته باید چندین سال یوگا کرده باشی از قبل )

2 اگر خیلی ریلکسی و راحت دوست داریی سبک شیواناندا خوبه

3 اگر سبکی میخوای هم روی قدرت بدن هم روی تمرکز ذهن و تعادل کار بشه هاتا یوگا بهترین گزینه ست ( همه یوگینی ها از هاتا شروع میکنن چون اصلی ترین و بهترین سبکه )

4 اگر آسیبی داریی و نمیخوای خیلی بدنت اذیت بشه یوگا اصلاحی

5 اگر کار با ابزار دوست داریی مثل بند و صندلی و توپ و... سبک آیینگر که دقیق ترین و منظم ترین سبکه یوگاست

6 اگر ماندگاری در حرکت و حرکات نشسته و انعطافی دوست داریی یین یوگا خوبه براتون

7 اگر دوست داریی ریتمیک و پشت هم باشه حرکات وینیاسا فلو

۸ اریال یوگا هم همراه با پارچه و حلقه حرکات رو انجام میدید از سقف آویزونه که انعطافیه

ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿

والا یوگا با شیرودی رایگانه از یوتیوب میتونی ویدئوهاشو ببینی حالا نتا که وصل شد ولی من بهت پیشنهاد م ...

ممنونم. نت وصل بشه چک میکنم حتما.

پیلاتس هم خوبه ولی یوگا میخوام برم و امتحانش کنم

آنلاین با پول که زیاده مینا ناصح یاسمین رضوی و کلی دیگه رایگان هم یوتیوب زیاده زبان فارسی فت و فراوو ...

کدوم بهتره؟

من سخت ارتباط میگیرم

خیلی ورزشهارو یبار رفتم و مربیش خوب نبوده برای همیشه رها کردم..نمیخوام اینم اونطوری شه

ببين اينجوريه كه در راحت ترين حالت ممكنت يا ميشيني يا ميخوابى كلا در هر حالتى راحت بودي همونجوري ميخ ...

خیلی ممنونم.از امشب شروع میکنم ب امتحان کردنش. امیدوارم روی منم جواب بده

بله یوگا سبک های مختلف داره 1 اگر چالشی و قدرتی دوست داریی سبک آشتانگا وینیاسا خوبه (البته باید چ ...

خیلی از زمانی که گذاشتین ممنونم.

من خیلی ماهیچه های بدنم رو سفت میکنم. و خب این ینی اضطراب دارم یا بدنم راحت نیست. هم میخوام این درمان بشه. همم اینکه میخوام افکارم مثبت بشه. قبلا ادم مثبتی بودم. میخوام با افکار مثبت چیزهایی ک میخوام جذب کنم. برای همچین موردی باید هاتا یوگا برم. درسته؟

کدوم بهتره؟ من سخت ارتباط میگیرمخیلی ورزشهارو یبار رفتم و مربیش خوب نبوده برای همیشه رها کردم..نمیخو ...

من خودم قبلا با یاسمین رضوی بودم اون خوب بود خیلی ولی به چیزی داشت اینکه صبح بود کلاسش ولی آخر تایم دراز میکشیدم و یه سری چیزا میگفت واسه آرامش قشنگ بعدش آدم میخواست همونو بخوابه😭😂😂ک واسه صبح خوب نیست ولی الان یکی تو یوتیوب هست که اسمش یادم نیست نت هم نیست😭😭😭 ویدئوهاش اینطوریه که نوشته مثلا این واسه صبحه این واسه قبل خواب خیلی خوبه اگه میخوای درخواست بده وصل شد کانالشو واست میفرستم

ولی خیلی لشه حاج خانم