2777
2789
عنوان

معجزه شکرگزاری

188 بازدید | 20 پست

سلام❤️

میخوام از روی PDF این کتاب،متنشو کپی کنم بذارم اینجا هرکس دوست داشت بخونه.

امروز قسمت اول که مقدمه هست میذارم تمرین روز اول، که فردا صبح باید انجام داد. بعدش هر روز یه تمرین رو میذارم.

*فک کنم کلا ۲۸ تا تمرین داره

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

▫️صفحه ۲

قسمت اول:

بدین سان، تو افتخار تمامیِ دنیا را بھ دست خواھی آورد.

کتیبھی امرالد

(٣٠٠٠ تا ۵٠٠٠ سال پیش از میلاد)

پیشکش بھ تو

باشد کھ معجزهی شکرگزاری درھای دنیای نوینی را بر تو بگشاید و برای تمامیِ سالھای زندگیات

شادمانی بھ ارمغان آورد.

این خواستھی قلبیِ من برای تو و تمامیِ جھان است.

سپاسگزاری

چندان کھ دست بھ نگارش کتابی تازه میزنم، آفرینش بھ عنوان چیزی نشاط آور و در عین حال

یگانھ و منحصر بھ فرد آغاز میشود، تنھا کیھان و من ھستیم. سپس، این محدوده، رفتھ رفتھ،

گستردهتر میشود، افراد بیشتر و بیشتری را دربرمیگیرد، تمامیِ آنھایی کھ دانش و چیرهدستیِ

خود را بھ اشتراک میگذارند تا آنگاه کھ سرانجام شما کتاب جدید را در دستانتان بگیرید. این افراد

بخشی از حلقھی پیوستھ بالندهی آفرینش ھستند کھ اجازه دادهاند «معجزهی شکرگزاری» بھ شما

برسد.

با ژرفترین سپاسگزاریھا از کسانی کھ در طول سدهھای گذشتھ حقایق زندگی را کشف کردند و

آنان کھ نوشتھھاشان را بر جای گذاشتند تا ما در زمان مناسب و با تیزبینی کشفشان کنیم.

لحظھای کھ بھ گونھای وصفناپذیر زندگی را دیگرگون میکند، لحظھای کھ ما چشمی داریم برای

دیدن و گوشی برای شنیدن!

آیا معجزهی شکرگزاری را باور دارید؟

«کسانی کھ بھ معجزهی شکرگزاری اعتقاد ندارند، آن را نمییابند.»

روالد دال (١٩٩٠ – ١٩١۶) – نویسنده

زمانی را بھ خاطر آورید کھ بچھ بودید و زندگی بھت و حیرت شما را برمیانگیخت. زندگی

حیرتانگیز بھ نظر میرسید و کوچکترین چیزھا شما را بھ طور کامل شگفتزده میساخت

▫️صفحه ۳

نشستن شبنم روی چمنھا، پرواز پروانھھا یا ھرگونھ برگ یا سنگ ناآشنا شما را شیفتھی خود

میکرد. وقتی یکی از دندانھاتان میافتاد بھ وجد میآمدید، چراکھ این بدان معنا بود کھ آن شب

فرشتھی دندان بھ سراغتان خواھد آمد. در آن دوران، روزھا را برای فرارسیدن شب کریسمس

میشمردید! با این وجود نمیدانستید کھ بابانوئل چگونھ میتواند در یک شب بھ سراغ تمام بچھھای

دنیا برود و شگفتا کھ ھیچگاه ھم شما را فراموش نمیکرد!

گوزن شمالی میتوانست پرواز کند، آنجا فرشتھھا در باغ بودند، حیوانات خانگی بھ انسانھا

میمانستند، اسباب بازیھا شخصیت داشتند، رویاھا بھ واقعیت میپیوست و شما میتوانستید

ستارهھا را لمس کنید. قلب شما از شادی سرشار بود، گسترهی تخیلات شما ھیچ پایان و محدودیتی

نداشت و باور داشتید کھ زندگی دلانگیز و زیباست.

احساس نو و زیبایی کھ ھمھی ما در بچگی داشتھایم، آن بود کھ ھمھ چیز را خوب میدانستیم، ھر

روزمان نوید دھندهی سرگرمیھا و رویدادھای تازه است و اینکھ ھیچ چیزی شادیمان را نقش

برآب نخواھد کرد. ولی ھنگامی کھ رشد کردیم و بالیدیم و بھ بلوغ رسیدیم، مسئولیتھا، مشکلات،

مصایب و گرفتاریھا، خود را بر ما تحمیل کردند و ما نا امید شدیم و آنچھ کھ در کودکی بھ آن باور

داشتیم بھ یکباره ناپدید شد. این یکی از دلایلی است کھ در بزرگسالی دوست داریم بھ بچھھا

نزدیک باشیم تا دوباره ھمان احساس دوران بچگی را تجربھ کنیم، ھرچند اگر برای یک لحظھ

باشد.

در اینجا باید بگویم، آنچھ کھ زمانی بدان اعتقاد داشتید حقیقت دارد و این نگرش بزرگسالان نا امید

بھ زندگی است کھ صحیح نیست. معجزهی زندگی حقیقت دارد و بھ ھمان اندازهی بودن شما راستین

است و بھ راستی زندگی میتواند بیش از آن چیزی شگفتآور باشد کھ شما حتی در دوران کودکی

میپنداشتید. حتی ھیجانانگیزتر و سرگرمکنندهتر از ھرآنچھ کھ پیش از این دیدهاید.

ھنگامی کھ میدانید برای تبدیل خواستھھا بھ واقعیت چھ کاری باید انجام دھید، آنگاه برای

رؤیاھاتان زندگی میکنید، و از چگونگیِ باورمندیتان بھ معجزهی زندگی شگفتزده خواھید شد!

شاید شما پرواز گوزن شمالی را نبینید ولی خواھید دید تمام چیزھایی کھ ھمیشھ دوست میداشتید

در برابر چشمانتان ظاھر میشوند و آنچھ کھ مدتھای طولانی در رؤیاھاتان بوده، بھ ناگھان رنگ

واقعیت میگیرد و بھ وقوع میپیوندد. شما ھیچگاه درنخواھید یافت کھ چگونھ ھمھ چیز بھ ھم گره

میخورد تا رؤیای شما بھ واقعیت تبدیل شود، چراکھ ھمھچیز بھ گونھای نامریی عمل میکند، کھ

البتھ عجیبترین بخش آن است!

آیا حاضرید تا بار دیگر آن را تجربھ کنید و بیازمایید؟ آیا حاضرید ھمچون دوران کودکیتان ھر

روزتان سرشار از شگفتی شود؟ برای رویارویی با آن شوید!

▫️صفحه ۴

ماجراجوییِ ما از دو ھزار سال پیش آغاز میشود، ھنگامی کھ دانش متغیر زندگی در پس متنی

مقدس پنھان بود ...

یک راز بزرگ برملا میشود

جملھای کھ در ادامھ میآید از انجیل متی در کتاب مقدس برداشت شده و در طیِ چند سده افراد را

سرگشتھ و از درک خود عاجز نگاه داشتھ است:

«ھرکس کھ اراده کرده تا بیشتر دریافت کند، بھ حد کفایت دریافت داشتھ است. ھرکس کھ اینگونھ

نخواستھ است، داشتھھایش از او بازگرفتھ خواھد شد.»

باید اعتراف کنیم کھ این متن ھنگام خواندن، غیرمنصفانھ بھ نظر میرسد. چراکھ میگوید ثروتمند،

ثروتمندتر و فقیر، فقیرتر میشود. ولی در این متن معمایی نھفتھ است کھ گرهاش باید گشوده شود.

رازی کھ باید برملا شود و ھنگامی کھ بھ این راز پی ببرید، دنیایی نوین در پیش چشمان شما

روشن میشود.

پاسخ این راز کھ قرنھاست از انسان پنھان مانده یک واژهی ناپیداست: قدردانی (نمک شناسی)

«ھرکس کھ قدردان و سپاسگزار باشد بیشتر و بھ حد کفایت بھ او عطا خواھیم کرد. ھرکس کھ

قدردان نباشد، ھرآنچھ راکھ دارد از او بازمیستانیم.»

با آشکارسازیِ یک واژهی ناپیدا، یک متن مرموز ھمچون کریستال، شفاف میشود. دو ھزار سال

از تاریخ ثبت این متن گذشتھ است، ولی امروز نیز مانند ھر روز دیگر حقیقت آن آشکار است: اگر

زمان را برای قدرشناسی مغتنم نشمارید، بھ بیشتر دست نخواھید یافت و ھرآنچھ راکھ دارید نیز از

دست خواھید داد. وعدهای کھ با قدرشناسی بھ حقیقت میپیوندد در این واژهھا نھفتھ است: اگر

قدردان باشید بھ شما بیشتر و در حد فراوانی داده خواھد شد.

در کتاب مقدس قرآن، بر وعدهی قدرشناسی تأکید شده است:

«بھ یاد آور ھنگامی را کھ پروردگارت فرمود: اگر قدرشناس باشی بھ تو بیشتر عطا خواھم کرد و

اگر ناسپاسی کنی بر تو عذابی دردناک را فرود خواھم آورد.»

▫️صفحه ۵

مھم نیست کھ پیرو چھ دین و آیینی ھستید یا بھ طورکلی آدمی مذھبی ھستید یا خیر، این جملھھای

کتاب مقدس و قرآن، زندگیِ شما را دربرخواھد گرفت. آنھا قانون بنیادی و اساسیِ علم و جھان را

بر شما آشکار میکنند.

این قانونی جھانی است

قدرشناسی بھ سان قانونی جھانی عمل میکند کھ تمامیِ زندگیِ شما را دربرمیگیرد. براساس قانون

جذب، کھ تمام انرژی و نیروی موجود در جھان پیرامون ما را از شکلگیریِ اتمھا تا حرکت گیاھان،

را دربردارد، «ھر چیزی، مشابھ خود را جذب میکند.»

این بدان علت است کھ سلولھای ھر موجود زندهای توسط قانون جاذبھ در کنار یکدیگر قرار

گرفتھاند کھ این روند دربارهی اشیا نیز صادق است. در زندگیِ شما قانون برتفکر و احساساتتان

حکومت میکند. چراکھ آنھا نیز انرژی ھستند، پس ھرآنچھ را کھ میاندیشید یا ھرچھ را کھ

احساس میکنید بھ سوی خود جذب میکنید. اگر میاندیشید «کارم را دوست ندارم»، «پول کافی بھ

دست نیاوردهام»، «نمیتوانم شریک ایدهآلم را بیابم»، «نمیتوانم قبضھایم را پرداخت کنم»، «او

قدرمرا نمیداند»، «بچھام مشکلآفرین است»، «با والدینام راحت نیستم»، «ھمسرم افتضاحھ»،

«ازدواج من بھ مشکل برخورده»، بیشتر آنھا را بھ سمت خود جذب میکنید، ولی اگر بیشتر بھ

چیزھایی بیندیشید کھ از آنھا راضی و سپاسگزارید، مانند «کارم را دوست دارم»، «خانوادهام از

من بسیار حمایت میکنند»، «من بھترین تعطیلات را داشتم»، «من امروز احساس فوقالعادهای

داشتم» یا «تعطیلات بسیار زیبایی را در پیک نیک در کنار پسرم گذراندم»، شما مخلصانھ و

صادقانھ قدرشناسی را احساس خواھید کرد، قانون جذب بھ شما میگوید کھ بیشتر از پیش مسائل و

فرصتھا را بھ دست خواھید آورد. ھمانگونھ کھ آھن بھ سوی آھنربا کشیده میشود، قدرشناسیِ

شما نیز ھمچون آھنربا عمل میکند. ھرچھ بیشتر قدرشناس باشید، فراوانی و موھبتھای بیشتری

را بھ سوی خود جذب خواھید کرد. این یک قانون جھانی است!

شما گفتارھایی این چنینی را شنیدهاید: «ھرچھ بکاری ھمان را برداشت میکنی»، «از ھر دستی

بدھی، با ھمان دست پس میگیری». تمامیِ این گفتارھا نشانگر یک قانون است، ھمچنین بر قانونی

جھانی مُھر تأیید میزند کھ دانشمند فرزانھ اسحاق نیوتن، کشف کرد و بھ جھانیان نمایاند.

اکتشافات علمیِ نیوتن شامل قانون اساسیِ حرکت در جھان است، کھ یکی از آنھا میگوید:

«ھرکنش، واکنشی برابر و در خلاف جھت خود را دریافت میکند»

▫️صفحه ۶

ھنگامی کھ قانون قدرشناسی را با قانون نیوتن درھم میآمیزید، ھر کنش شکرگزاری سبب دریافت

واکنش متقابل میشود و آنچھ کھ شما دریافت میکنید، ھمواره برابر با آن قدردانیتان است کھ بھ

جا آوردهاید. بھ این معنی کھ عمل سپاسگزاری باعث دریافت واکنش سپاسگزارانھ خواھد بود. این

سپاسگزاری ھرچھ صادقانھ و مخلصانھتر باشد (بھ بیان دیگر ھرچھ بیشتر سپاسگزار باشید)

بیشتر دریافت خواھید کرد.

ریسمان طلاییِ قدردانی

ھزاران ھزار سال پیش از آفرینش انسان، قدرت قدردانی توصیھ و بھ کار بستھ شده است و از آنجا

در طیِ سدهھا و در قارهھای مختلف از فرھنگ و تمدنی بھ فرھنگ بعدی نفوذ کرده و میکند.

مذاھب اصیل اسلام، مسیحیت، یھودیت، بودیسم، سیک و ھندوییسم قدرشناسی را در مرکز و

ھستھی آیینیِ خود قرار دادهاند.

حضرت محمد (کھ درود خداوند بر اوباد) میفرماید: سپاسگزاری برای فراوانیای کھ بھ شما

عرضھ میشود، بھترین دلیل و بیمھای است برای ادامھ یافتن این فراوانی. یکی از متفکرین بزرگ

مشرق زمین نیز میگوید: شما ھیچ راھی ندارید مگر آنکھ قدردان و راضی باشید. لائو تزو گفتھ

است: اگر شما از چیزھا بھ ھمانگونھای کھ ھستند لذت ببرید، آنگاه تمام دنیا بھ شما تعلق خواھد

داشت. کریشنا گفتھ است ھرچھ را کھ بھ او تعارف شود با شادی و شعف میپذیرد. حضرت داوود

پیامبر از شکرگزاری نسبت بھ تمام دنیا سخن گفتھ است، نسبت بھ ھر چیزی کھ بین زمین و بھشت

قرار دارد و مسیح (ع) پیش از ھر معجزهاش شکرگزاری بھ جا میآورده است. در آیین بومیھای

استرالیا، تا ماساییھا و زولوھای افریقا، ازناواجوھای امریکا، شاونی و چروکی تا تاھیتیھا،

اسکیمو و بومیھای موآریِ زلاندنو، شکرگزار بودن در ریشھی اولیھی آداب و رسومشان جای

داشتھ است.

«بامدادان، ھنگامی کھ از خواب برمیخیزید، برای دیدن روشناییِ صبح سپاسگزاری کنید، برای

غذا و شادیِ زندگیتان سپاسگزار باشید. اگر ھیچ علتی برای سپاسگزاری نمییابید، پس مشکلی

در خود شما ھست.»

تھ کومسھ (١٨١٣-١٧۶٨)

رھبر قبیلھی شاونی سرخپوستان آمریکا

تاریخ سرشار از اشخاص سرشناس و نامآوری است کھ شیوهی سپاسگزار بودن را بھ کار

بستھاند، و دستاوردھاشان، آنھا را در میان برترین مخلوقاتی قرار داده است کھ تاکنون زیستھاند:

مھاتما گاندی، مادر ترزا، مارتین لوترکینگ، لئوناردو داوینچی، افلاتون، شکسپیر، آئسوپ، بلیک،امرسون، دیکنز، پروست، دکارت، لینکلن، یونگ، انیشتین و بسیاری از متفکران و اندیشمندان

دیگر.

▫️صفحه ۷

اکتشافات علمیِ آلبرت انیشتین،نگرش ما را بھ جھان تغییر داده است و ھنگامی کھ دربارهی

دستاوردھای تاریخیاش سؤال میشود، او تنھا از سپاسگزاری نسبت بھ دیگران میگوید. یکی از

ذھنھای بسیار درخشان تاریخ، بیش از صدبار در روز از دیگران سپاسگزاری میکرد. آیا این

شگفتآور نیست کھ بسیاری از ناپیداھای عالم بر انیشتین مکشوف شد؟ او قدرشناسی را در

تکتک روزھای زندگیاش تمرین کرد و در مقابل از انواع مواھب و نعمتھا برخوردار شد.

ھنگامی کھ از اسحاق نیوتن دربارهی راز دستاوردھای علمیاش سؤال شد، او گفت کھ بر شانھی

غولھا ایستاده است. در سالھای اخیر، اسحاق نیوتن بھ عنوان بزرگترین کمک کننده بھ علم و

بشریت شناختھ شده است. او ھمچنین ھمواره سپاسگزار تمام زنان و مردانی بوده کھ پیش از او

زیستھاند. دانشمندان، فلسفھدانھا، مخترعین، کاشفان و پیامبرانی کھ سپاسگزاری را بھ کار

بستھاند، دستاورد آن را برداشت کردهاند و از توان ذاتیِ آن بسیار آگاه بودهاند. ھرچند کھ ھنوز

قدرت و نیروی سپاسگزاری برای بسیاری از افراد ناشناختھ است. زیرا برای تجربھی سپاسگزاری

در زندگیِ خود باید آن را بھ کار ببندید.

کشف من

داستان من مثالی است از سرنوشت کسی کھ سپاسگزاری و تأثیرھای آن را در زندگی فراموش کند.

اگر شش سال پیش کسی از من میپرسید کھ آیا انسان شکرگزاری ھستم، فوراً پاسخ میدادم، بلھ،

من انسان بسیار قدرشناسی ھستم. من وقتی ھدیھای دریافت میکنم، کسی در را برایم باز میکند یا

کسی کاری برایم انجام میدھد، تشکر زبانی میکنم.

راستاش را بخواھید من بھ راستی یک انسان قدرشناس نبودم. نمیدانستم کھ قدرشناس بودن بھ

راستی بھ چھ معناست، و تنھا بر زبانآوردن واژهی سپاسگزارم در برخی موقعیتھا نشانھی

شکرگزار بودن نیست.

زندگیام بدون شکرگزاری بسیار چالش برانگیز بود. من بدھکار بودم، و بدھکاریام ھر ماه

افزایش مییافت. ھرچند بھ سختی تلاش میکردم، ولی اوضاع اقتصادیام ھیچگاه بھبود نمییافت.

برای بھبود اوضاع زندگی و تسلط بر بدھکاریِ روزافزونم، تحت شرایط نگرانی و دلشوره و

فشارھای مختلف زندگی میکردم. روابط من بین خوب و بحرانی پیوستھ ھمچون آونگی در نوسان

بود چراکھ من ھیچگاه برای دیگران وقت کافی نداشتم. ھرچند کھ بھ صورت ظاھری سلامت بھ نظر

میرسیدم ولی در پایان ھر روز بسیار خستھ بودم و بھ این میمانست کھ انگار ھر فصل سھمی از

بیماری برای من بھ ارمغان میآورد. لحظات شادی را در بودن با دوستان میدیدم یا در زمانی کھ

در تعطیلات میگذراندم ولی این واقعیت کھ باید ھر روز بیشتر کار میکردم تا بتوانم سھم خود را برای این شادیھا بدھم آزارم میداد. من زندگی نمیکردم. من از امروز تا روز دیگر زنده میماندم

و از پرداخت یک بدھکاری تا بدھکاریِ دیگر، و بھ مجرد آنکھ مشکلی را حل میکردم، مشکلی

دیگر بھ سراغم میآمد و پیش رویم سبز میشد. ولی چندی بعد اتفاقی پیش آمد کھ از آن روز بھ

بعد، ھمھ چیز را در زندگیام تحتالشعاع قرار میداد. من رازی را دربارهی زندگی کشف کردم و

نتیجھی دستاوردم آن بود کھ ھر روز در زندگیام قدردان و سپاسگزار آن چیزی باشم کھ دارم. در

نتیجھ رنگ روزھای من عوض شد و ھرچھ بیشتر سپاسگزاری نشان میدادم، نتایج بیشتر

معجزهوار میشد. زندگی من بھ کلی دیگرگون شد.

▫️صفحه ۸

برای نخستین بار در زندگی، بدھکار نبودم، و زمانی بسیار کوتاه پس از آن تمام پول مورد نیازم را

برای ھر کاری داشتم. مشکلات موجود در روابط، کار و سلامتیام، رنگ باخت و بھ جای

رویاروییِ ھر روزه با مشکلات و موانع، روزھای من با چیزھای خوبی پُر شد کھ پیوستھ بھ

سراغم میآمد. سلامتی و انرژیِ من بھ صورت چشمگیری فزونی گرفت و از بیست سالگیام

احساس بھتری داشتم. روابطام معنادارتر شد و از لحظات خوشی کھ در کنار خانواده و دوستان

داشتم بیشتر لذت میبردم.

بیش از آنچھ کھ تا آن موقع فکر میکردم، احساس شادی داشتم. من سعادتمندانھ خوشحال بودم،

خوشحالتر از ھر زمان دیگر. قدرشناسی، من و زندگیام را بھ گونھای شگفتانگیز تغییر داد!

نیروی قدرشناسی را در زندگی خود تعمیم دھید

مھم نیست کھ شما چھ کسی ھستید، یا کجا ھستید یا اینکھ شرایط فعلیِ شما چگونھ است. نیروی

سپاسگزاری تمام زندگیِ شما را دیگرگون خواھد کرد!

من نامھھایی دریافت کردهام از ھزاران آدم مختلفی کھ با استفاده از نیروی قدرشناسی خود را از

چنگ مصیبت رھانیدهاند. بارھا دیدهام کھ در ارتباط با سلامت افراد معجزهھایی پیش آمده در حالی

کھ ھیچ امیدی وجود نداشتھ است. متوجھ شدهام کھ ازدواجھایی از گسستن نجات یافتھ است و

رابطھھای شکست خورده بار دیگر از سرگرفتھ شده و بھ روابطی موفقیتآمیز بدل شدهاند. من

کسانی را دیدهام کھ از فقر کامل بھ کامیابی دست یافتھاند و افراد ناامیدی را دیدهام کھ از شرایط

یأس مطلق و قرارداشتن در تنگنا، بھ زندگییی مسرتبخش و راضی کننده رسیدهاند.

قدرشناسی میتواند بھ شیوهی معجزهآسایی روابط شما را بھ روابطی شادیآور و معنادار بدل کند

کھ بھ شرایط کنونیِ شما بستگی ندارد. قدرشناسی میتواند بھ گونھای معجزهآسا شما را کامیاب

کند. آن سان کھ پول لازم را برای ھر چیز دلخواھی داشتھ باشید. درجھی سلامت شما فزونی پیدا

خواھد کرد و شادمانی را برایتان بھ ارمغان میآورد کھ فراتر از تصورات ھمیشگیِ شما بوده است. قدرشناسی چنان نیرویش را بھ کار میگیرد کھ مھارت و شغل شما را بھبود میبخشد و

موفقیت شما را افزایش میدھد و شغل رؤیایی و دلخواهتان را برای شما بھ ارمغان میآورد. در

حقیقت بھ ھرچھ کھ میخواھید انجام بدھید و یا داشتھ باشید، دست خواھید یافت. قدرشناسیِ شما

وسیلھای است تا بھ آن برسید. نیروی شگفتانگیز قدرشناسی زندگیِ شما را بھ طلا تبدیل خواھد

کرد.

▫️صفحه ۹

ھمانطور کھ قدرشناسی را بھ کار میبندید، درمییابید کھ چرا رویدادھای ناگوار در زندگیتان رخ

داده و چرا جای بعضی موھبتھا در زندگیِ شما خالی است. ھمانگونھ کھ قدرشناسی را بھ روش

زندگیتان تبدیل میکنید، ھر بامداد چنان از خواب برمیخیزید کھ اشتیاق فراوان بھ زندگی در

وجودتان موج میزند. شما خود را عاشق زندگیتان مییابید و ھمھ چیز برایتان فراھم میشود.

شما بھ سبکیِ یکپَر و شادمانتر از ھر زمان دیگر خواھید بود. ھنگام رویاروشدن با چالشھا،

میدانید کھ چگونھ بر آنھا چیره شوید و از آنھا پند بگیرید. ھر روزتان سرشار از موھبت خواھد

بود و با شگفتیِ بیشتری ھمراه خواھد شد درست مثل وقتی کھ بچھ بودید!

آیا زندگیِ شما سرشار از موھبت است؟

اکنون شما میتوانید بگویید کھ در زندگیتان چھ میزان از قدرشناسی بھ کار بستھاید. فقط بھ

جنبھھای برجستھی زندگیتان نگاه کنید، پول، سلامتی، شادمانی، شغل، خانھ و روابط با دیگران،

بخشھایی از زندگیِ شما کھ با فراوانی ھمراه است، زمینھھایی بوده کھ از قدرشناسی سود بردهاید

و نتیجھاش را تجربھ کردهاید. ھر زمینھای کھ خالی بھ نظر میآید بھ دلیل نبود قدرشناسی است.

این یک حقیقت ساده است: وقتی شما شکرگزار نیستید نمیتوانید در مقابل بھ اندازهی کافی دریافت

کنید. شما از بھ کارگیریِ نیروی قدرشناسی در زندگیتان جلوگیری کردهاید. ھنگامی کھ قدرشناس

نیستید، خود را از جریان سلامت و روابط بھتر و شادی و پول بیشتر و پیشرفت کار و موقعیت یا

تجارت، بیبھره ساختھاید. برای بھ دست آوردن باید از دست بدھید. این یک قانون است.

شکرگزاری، سپاس دادن است در غیر این صورت خود را ناکام میکنید و از دریافت آنچھ کھ در

زندگی میخواھید بیبھره میمانید. مرز پایین حقشناسی زمانی است کھ ما قدرشناس نباشیم، ما در

زندگیمان ھمیشھ ھمھ چیزھا را آماده میانگاریم. ھنگامی کھ میپنداریم ھمھ چیز ھمیشھ فراھم

است، در حقیقت آنھا را از خودمان میگیریم. قانون جذب میگوید کھ ھر چیزی، مشابھ خود را

جذب میکند، بنابراین اگر وجود چیزی را ھمواره تضمینی بدانیم، آن را از خودمان میگیریم. بھ

یادداشتھ باشید کھ ھرکس قدرشناس نباشد، آنچھ کھ بھ او ارزانی شده است از او بازپس گرفتھ

خواھد شد.

درست آن است کھ شما در زندگیتان در زمانھای مختلف شکرگزار بودهاید، ولی برای مشاھدهی

تغییرات شدید آن در زندگیتان، باید شکرگزار باشید تا آن را بھ روش جدید زندگیتان تبدیل کنید.

▫️صفحه ۹

ھمانطور کھ قدرشناسی را بھ کار میبندید، درمییابید کھ چرا رویدادھای ناگوار در زندگیتان رخ

داده و چرا جای بعضی موھبتھا در زندگیِ شما خالی است. ھمانگونھ کھ قدرشناسی را بھ روش

زندگیتان تبدیل میکنید، ھر بامداد چنان از خواب برمیخیزید کھ اشتیاق فراوان بھ زندگی در

وجودتان موج میزند. شما خود را عاشق زندگیتان مییابید و ھمھ چیز برایتان فراھم میشود.

شما بھ سبکیِ یکپَر و شادمانتر از ھر زمان دیگر خواھید بود. ھنگام رویاروشدن با چالشھا،

میدانید کھ چگونھ بر آنھا چیره شوید و از آنھا پند بگیرید. ھر روزتان سرشار از موھبت خواھد

بود و با شگفتیِ بیشتری ھمراه خواھد شد درست مثل وقتی کھ بچھ بودید!

آیا زندگیِ شما سرشار از موھبت است؟

اکنون شما میتوانید بگویید کھ در زندگیتان چھ میزان از قدرشناسی بھ کار بستھاید. فقط بھ

جنبھھای برجستھی زندگیتان نگاه کنید، پول، سلامتی، شادمانی، شغل، خانھ و روابط با دیگران،

بخشھایی از زندگیِ شما کھ با فراوانی ھمراه است، زمینھھایی بوده کھ از قدرشناسی سود بردهاید

و نتیجھاش را تجربھ کردهاید. ھر زمینھای کھ خالی بھ نظر میآید بھ دلیل نبود قدرشناسی است.

این یک حقیقت ساده است: وقتی شما شکرگزار نیستید نمیتوانید در مقابل بھ اندازهی کافی دریافت

کنید. شما از بھ کارگیریِ نیروی قدرشناسی در زندگیتان جلوگیری کردهاید. ھنگامی کھ قدرشناس

نیستید، خود را از جریان سلامت و روابط بھتر و شادی و پول بیشتر و پیشرفت کار و موقعیت یا

تجارت، بیبھره ساختھاید. برای بھ دست آوردن باید از دست بدھید. این یک قانون است.

شکرگزاری، سپاس دادن است در غیر این صورت خود را ناکام میکنید و از دریافت آنچھ کھ در

زندگی میخواھید بیبھره میمانید. مرز پایین حقشناسی زمانی است کھ ما قدرشناس نباشیم، ما در

زندگیمان ھمیشھ ھمھ چیزھا را آماده میانگاریم. ھنگامی کھ میپنداریم ھمھ چیز ھمیشھ فراھم

است، در حقیقت آنھا را از خودمان میگیریم. قانون جذب میگوید کھ ھر چیزی، مشابھ خود را

جذب میکند، بنابراین اگر وجود چیزی را ھمواره تضمینی بدانیم، آن را از خودمان میگیریم. بھ

یادداشتھ باشید کھ ھرکس قدرشناس نباشد، آنچھ کھ بھ او ارزانی شده است از او بازپس گرفتھ

خواھد شد.

درست آن است کھ شما در زندگیتان در زمانھای مختلف شکرگزار بودهاید، ولی برای مشاھدهی

تغییرات شدید آن در زندگیتان، باید شکرگزار باشید تا آن را بھ روش جدید زندگیتان تبدیل کنید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز