2777
2789
عنوان

خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 85 پست
اره والا الان شوهره من برا کار میره بعد اشناهای خودمون همه له له میزنن یه بار اینارم مجردی ببره ات ...

تایلند خاصیتش همینه 

کلا زن های اونجا توجیح هستند که خدمات بدند 

ولی خوب ایرانی ها نمیدونی چجوری عین گرسنه ها رفتار میکنند انگار از قحطی اومدند

دختر بازی شون هم بی کلاسه 

والا به خدا

کشورهای دیگه هم وضع همینه

همه جا از این تفریحات هست

ولی مرد باید مرد باشه و متعهد 

وگرنه تو همین ایران هم همه جور کاری میکنه

استارتر عزیز شما هم فکر نکن اگه تو کشور خودمون باشید همسرت نمیتونه این کارارو بکنه

شما باید یه فکر دیگه بکنی نمیتونی همش با این فکر زندگی کنی که

خوشحال و شاد و خندانم .................... قدر دنیا رو میدانمممممم :)))))))))))))))))))

چه میشه کرد سرویس چیکارکنم میگه بده پولشو

خب حقم نره خودخواه به جای اینکه بع فکرعروسی مون باشه

بعضیاهمچین میگن چه راحت راجبه این چیزاحرف میزنین خب طبیعت خاصی نداره که جزاین چیزا

بعدش میگه اومدم میریم باهم شمال

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تایلند خاصیتش همینه  کلا زن های اونجا توجیح هستند که خدمات بدند  ولی خوب ایرانی ها نمیدو ...

دقییقا

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
تایلند خاصیتش همینه  کلا زن های اونجا توجیح هستند که خدمات بدند  ولی خوب ایرانی ها نمیدو ...

تایلند نمیره خدارو شکر😁😁😁

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نه عزیزم تازه اب جو هم انقدر مزه گندی داره الکی تعریف میکنن والا😁😁😁 اونیکه خورده میدونه من شوه ...

😂😂😂😂😂.

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

گفتم بهش رفتی من دیگع اون ادم سابق نیستم هرچی اتفاق افتادخودت مقصری

چه میشه کرد سرویس چیکارکنم میگه بده پولشو خب حقم نره خودخواه به جای اینکه بع فکرعروسی مون باشه بعض ...

در باره مشروب ک برات توضیح دادم. 

درباره زن بازیم اگه بهش اطمینان داری پس بزار بره.

بهش بگو برا توام ازین شیشه کوچولوها مشروب بیاره😂

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
واقعا مشروب و ابجو و ... خیلی بدمزه است چرا مردم میخورند اصلا این خارجی ها چجوری میخورند 

بدمزه؟؟؟؟؟خواهر اصل جنسو نخوردی🤣😋🤣😋

واقعا مشروب و ابجو و ... خیلی بدمزه است چرا مردم میخورند اصلا این خارجی ها چجوری میخورند 

مث ما بدبخت نیستن خالی بخورن که 😁😁😁😁

با مزه میخورن

من مشروبم یه قلپ خوردم افتضاحه طعمش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چیکارکنم بگم برو 

نمیدونم عزیزم 

ولی اون کار خودش رو میکنه 

خیلی ببخشید که اینو میگم 

ولی همسر شما هنوز امادگی ازدواج رو نداشته 

هر مردی یه دوره شوالیه داره که باید طی کنه بعد بیاد متعهد بشه 

حالا شما که کار از کار گذشته و عقد هستید 

هرچقدر گیر بدی بدتره 

به نظرم برید مشاوره بگیرید این مشکلات رو حل کنید

خوشحال و شاد و خندانم .................... قدر دنیا رو میدانمممممم :)))))))))))))))))))
چیکارکنم بگم برو 

منکه عمرا بزارم بره .بخواد بره باید اون از اون ور بره منم از اینور برم یه جا دیگه.این گشتو گذرایی مجردی برا دوران مجردیه.

من اگه شوهرم بگه میخوام برم بهش میگم  فکر میکنی هنوز مجردی؟؟؟😠اگه دوستداری بری اول مجرد شو بعد.😆

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍