2777
2789
عنوان

خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 85 پست
مث ما بدبخت نیستن خالی بخورن که 😁😁😁😁 با مزه میخورن من مشروبم یه قلپ خوردم افتضاحه طعمش

چی خوردی ک بدمزه بوده آخه 

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
بدمزه؟؟؟؟؟خواهر اصل جنسو نخوردی🤣😋🤣😋

ارمنستان دیگه چی داره ازاول عقدمیگفت من بایدیه باربرم میترسم بره 

ببین باکسی میخوادبره میگه یک شب سمیناره

یه روزم بازیدازشرکت یک روز نصفیم میریم دورمیزنیم ادم لجبازی الانم بگم برو میگه خوب قهرکردم باهاش به پام افتاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارمنستان دیگه چی داره ازاول عقدمیگفت من بایدیه باربرم میترسم بره  ببین باکسی میخوادبره میگه یک ...

چرا نفهمیدم😮

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
چی خوردی ک بدمزه بوده آخه 

یِرخی خوردم نمیدونم والا😁😁

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مث ما بدبخت نیستن خالی بخورن که 😁😁😁😁 با مزه میخورن من مشروبم یه قلپ خوردم افتضاحه طعمش

نه والا من با مزه هم نتونستم بدم پایین 

خوب تلخه دیگه تازه همون ابجو هم تلخه

من شراب قرمز هم خوردم بدمزه بود

فقط یه بار شوهر عمه ام شراب انگو درست کرده بودد خیلی خفیف بود اونو تونستم یه جام بخورم ولی بقیه رو درحد مزه مزه کردن بود که اصلا خوشم نیومد

خوشحال و شاد و خندانم .................... قدر دنیا رو میدانمممممم :)))))))))))))))))))
چرا نفهمیدم😮

من الان باهم قهر نمیدونم بره یانهمیگم باهام لج کنه برهوتوهمین ایران کارشوبکنه به قول خودش دم دستش زیاد

ولی میترسم بره همه چی یادش بره تعهدمنی که اینجام

ارمنستان دیگه چی داره ازاول عقدمیگفت من بایدیه باربرم میترسم بره  ببین باکسی میخوادبره میگه یک ...

ببین ارمنستان کلا فقط مشروبش خوبه. من فکر نمیکنم جز اینکه کالباس و مزه بخرن برن بشینن با مشروب بخورن، کار دیگه ای بکنن. 

من خودم هر جور مشروبی بگی  خوردم.همشونم خوبن از عرق سگی تا ویسکی و آبجو و ودکا....اصولا مردای ایرانی آبجو و ویسکی میخورن

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
من الان باهم قهر نمیدونم بره یانهمیگم باهام لج کنه برهوتوهمین ایران کارشوبکنه به قول خودش دم دستش زی ...

بهش بگو برات یه چیزایی بیاره. دنبال خرید بیافته نصف وقتش پر میشه .

من الان باهم قهر نمیدونم بره یانهمیگم باهام لج کنه برهوتوهمین ایران کارشوبکنه به قول خودش دم دستش زی ...

به نظرم هنوز به اون بلوغ نرسیده شوهرت.برا ازدواج زودبوده براش هنوز معنی تعهد و نمیدونه😦

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍