فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
وقتی خودش گفته مشروب میخورم ولی سمت اون کارا نمیرم و توهم بهش اطمینان داری که آدم هرزه ای نیست ،پس مشکلی نداره بزار بره و به مشروب خوردنشم گیر نده وگرنه دیگه راستشم بهت نمیگه و کلا میپیچونتت
ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
جاذبه ارمنستان فقط بخاطر مشروبشه،هیچ چیز دیگه ای نداره،بخصوص آبجو،شوهر تو چون تازه کاره فقط آبجو میخوره اونم خطری نیست،اما خوب اگه بهش شک داری کاره دیگه ای میکنه بدون حتما میکنه،پس یا نباید بذاری بره یا رفت بدونی بی خطر نیست،من خودم شوهرم زیاد مسافرت میره ولی خوب بهش مطمئنم