2777
2789
عنوان

خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 85 پست

من اصلا نمیزارم بره😐😐😐😐😐

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
من شوهرم همش سفر خارجه باکو ارمنستان عراق و... بهش میگم مشروب بخور من راضیم ولی تاحالا نخورده فق ...

خانم گلم شوهرت سالم

ولی شوهرم قبلا استفاده میکرده پس ببین هوس میکنه ادم که دنبال این چیزاباش دخترزنشم پیدامیشه سخت نیس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب کسی که خودش مورد داره میره سراغ همچین چیزایی وگرنه مث ایران نیس همه چی درهمه و چادری کناره زن خر ...

خدا کنه.ولی منکه بعید میدونم مردی بره اونور به خاطر این نره.وگرنه همینجا بازن و بچش میگشت😆

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
بله واقعیت خارج از کشور اونی نیست که ما فکر میکنیم  ولی این درمورد مردهای ایرانی صدق نمیکنه م ...

اره والا

الان شوهره من برا کار میره بعد اشناهای خودمون همه له له میزنن یه بار اینارم مجردی ببره

اتفاقا حرفش بود گفتم اینا فکر میکنن اونجا چه خبرع

بخدا اینطوری که فکر میکنید نیست

مگر ایرانی جماعت اینطوریش کرده باشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بله واقعیت خارج از کشور اونی نیست که ما فکر میکنیم  ولی این درمورد مردهای ایرانی صدق نمیکنه م ...

😂😂😂😂😂😂😂مردای عقده ای 

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

وقتی خودش گفته مشروب میخورم ولی سمت اون کارا نمیرم و توهم بهش اطمینان داری که آدم هرزه ای نیست ،پس مشکلی نداره بزار بره و به مشروب خوردنشم گیر نده وگرنه دیگه راستشم بهت نمیگه و کلا میپیچونتت

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
خدا کنه.ولی منکه بعید میدونم مردی بره اونور به خاطر این نره.وگرنه همینجا بازن و بچش میگشت😆

شوهره من برا کار میره گلم برا خوشی نمیره طفلی

دوستاش همشون بعده کار یه شبم اینجوری میگذرونن

ولی شوهرم خلاف سنگینش گوشت گرازه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
توام بگو منم میرم استانبول مشروب میخورم قول میدم رابطه برقرار نکنم😑

مگه بده ؟؟؟

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

جاذبه ارمنستان فقط بخاطر مشروبشه،هیچ چیز دیگه ای نداره،بخصوص آبجو،شوهر تو چون تازه کاره فقط آبجو میخوره اونم خطری نیست،اما خوب اگه بهش شک داری کاره دیگه ای میکنه بدون حتما میکنه،پس یا نباید بذاری بره یا رفت بدونی بی خطر نیست،من خودم شوهرم زیاد مسافرت میره ولی خوب بهش مطمئنم

شوهره من برا کار میره گلم برا خوشی نمیره طفلی دوستاش همشون بعده کار یه شبم اینجوری میگذرونن ولی شو ...

اها.فکر کردم برا تفریح میرن.

موافقم امکان نداره زیاد دیده شده اونم از ادمهایی که فکرشو نمیکردی

منم دیدم که میگم😆

اها.فکر کردم برا تفریح میرن.

نه عزیزم تازه اب جو هم انقدر مزه گندی داره

الکی تعریف میکنن والا😁😁😁

اونیکه خورده میدونه

من شوهرم به زور داد خوردم

اول مزش بد بود دوم توهم زدم نکنه مست بشم رازهای مگو مو فاش کنم😁😁😁😁

دیگه نخوردم