2777
2789
نه عزیز لباس ضرورته و اراستگی اما عمل ضرورتی نداره اگر خدا میخواست طرفو خوشگل خلق میکرد

پس خدا اگه میخواست با لباس خلق تون میکرد!

خدا اگه میخواست پولدار خلق تون میکرد!

و ...

به این میگن عقیده به جبر

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
من میگم اگر بخاطر ظاهر بدنی دچار مشکلی باشه و یا ایرادی واضح که با تغییرات جزئی چهره یا اندام به زیب ...

منم همینو میگم اینکه طرف معمولیه میگه عمل کنم خوشگل شم اخه ضرورتی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیز لباس ضرورته و اراستگی اما عمل ضرورتی نداره اگر خدا میخواست طرفو خوشگل خلق میکرد

همه ی انسان ها زیبا هستند و زیبا آفریده شدن

ولی الان با اعتماد به نفس پایین بخصوص خانوم ها معیارهای زیبایی تغییر کرده

اتفاقا زشتی شده زیبایی

نه لازک عمل زیبایی نیست کولی خودم همیشه ناله میکردم چرا زیر چشام گودهیک نفر منو در عالم برزخ دیده ک ...

عجیبه

میدونی من خدا رو خیلی مهربون میبینم

ن اینکه بخوام هر غلطی بکنم

نه اصلا

اما خیلی مهربون میبینمش

وقتی از خودم ایرادی میگیرم حس میکنم

شبیه به یک بچهای که سرشو میذاره روپاهای مادرش و میگه فلان جام فلان طوره

مامان دست میکشه به موهاش میگه نه عزیزم خوشگلی و...

حس میکنم خدا اینطوریه

حس میکنم مهربونه پای درد و دلام هست حرفامو میشنوه و با اون حسی که بهم میده باهام حرف میزنه

ولی وقتی یکی ک خیلی مذهبی میاد میگه فلان حرف رو نزن خدا فلانت میکنه(مثلاً میگم خسته ام بخاطر کار خونه و من صرفا حسمو میگم که خسته ام و نیاز به استراحت دارم و شکایت نمیکنم ناشکری نمیکنم)من نمیتونم باور کنم که خدای من اینطوری باشه

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

راستشو بخوای به نظر من مشکل از دید و طرز فکره که مثلا کسی بینی خودش رو زشت میبینه. یعنی بنظر شما، قب ...

خب ما داریم تو زمان حال و با دیدگاه مردم الان زندگی میکنیم درسته قبلا همچین چیزی نبود کسی اگرم با ظاهر خودش مشکلی داشت مجبور بود تحمل کنه چون کاری نمیتونست بابتش بکنه ولی دلیل نمیشه حالا واقعا راضی باشه یا مشکلی نداشته باشه

الان که مردم میبینند راه حل براش هست یا بقیه هی به روش میارن و حالشو بدتر میکنند اونم میره عمل میکنه 🤷🏻♀️ نمیشه فرد با امکانات و شرایط حال زندگی کنه ولی بگیم مثل کسایی که قدیم با خودشون کنار میومدن تو هم کنار بیا

و ی چیز دیگه اینطوری باشه

آی وی آف

آی یو آی

پیوند ریه و پیوند بقیه اعضا هم گناهه

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

خب ما داریم تو زمان حال و با دیدگاه مردم الان زندگی میکنیم درسته قبلا همچین چیزی نبود کسی اگرم با ظا ...

آره حرفت رو قبول دارم. ولی من میبینم دوستام و آشناهایی رو که عمل کردن، یه سری میگن تنفسشون سختتر شده، یه سری خر و پف میکنن شبا. دیگه باید همیشه مواظب بینی باشن که ضربه نخوره. میگن والیبال و بسکتبال بازی نمیکنیم ممکنه توپ بخوره به صورتمون. خیلیا بعد چند سال باید برن ترمیم. انواع عمل های زیبایی خیلی عوارض دارن. اصن حتی داروی بیهوشی عوارض داره. نمیدونم یعنی زیبایی ارزش این همه رنج رو داره؟ من حاضر نیستم سلامتیم رو بخطر بندازم

حرفات خوبهولی مذهب یه قسمتی از زندگی انسان نیستدین اسلام تمام زندگی انسان هاستدرجه ی عقل هیچ وقت بال ...

خود خدا گفته تو همین دین هم کلی فکر کنید . با عقل و منطق خودتون فکر کنید و به نتیجه برسید که دین رو قبول کنید یا نکنید و هیچ چیزی رو چشم بسته قبول نکنید دنبالش برید خودتون روش فکر کنید بعد قبول کنید ، بنظرم دین و عقل دوتا چیز مقابل هم نیستن که بگی خب من هرچی دین گفته قبول میکنم پس خودم دیگه از عقلم استفاده نمیکنم ! اتفاقا در کنار هم پیش میرن .

پس خدا اگه میخواست با لباس خلق تون میکرد!خدا اگه میخواست پولدار خلق تون میکرد!و ... به این میگن عقید ...

پولدار بودن که دست خودته

و حالا خودت فک کن همیشه یه لباس به بدنت چسبیده بود خنده دار نبود ادم نیاز به حموم و نظافت داره

آره حرفت رو قبول دارم. ولی من میبینم دوستام و آشناهایی رو که عمل کردن، یه سری میگن تنفسشون سختتر شد ...

خب دیگه فرد به فرد متفاوته شما حاضر نیستی همچین چیزایی رو به جون بخری ولی اونا احتمالا کلی قبلش تحقیق کردن و با دونستن همین عوارض بازم انتخابشون رو کردن الانم باید عواقب تصمیم درست یا اشتباهشون رو بپذیرن

خب ما داریم تو زمان حال و با دیدگاه مردم الان زندگی میکنیم درسته قبلا همچین چیزی نبود کسی اگرم با ظا ...

اون فرد باید رو اعتماد بنفسش کار کنه چون مردم از همه چی ایراد میگیرن