2777
2789
اصلا قیاس درستی نیست

خب دستکاری تو به وجود اومدن ی انسانه!

یا ادامه زندگی ی انسان که خدا خواسته بمیره

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

اون فرد باید رو اعتماد بنفسش کار کنه چون مردم از همه چی ایراد میگیرن

چرا خب خدا اونو بی اعتماد به نفس آفریده چرا تغییرش بده؟😂 تو توی هرچیزی هر حرکتی نگاه کنی در اصل همون تغییریه که ما تو زندگی هامون انجام میدیم، تغییر تو شخصیت تو ظاهر تو زندگی تو روزمرگی ها و ... در صورتی که مگه نمیگن هر برگی از درخت بیوفته اونم خدا حواسش بوده و حکمت خدا بوده؟ پس چرا ما فقط مشکلات و سختی هامونو همونجور که هست قبول نمیکنیم؟ علاوه بر اینکه کسی ممکنه اعتماد به نفس کافی داشته باشه ولی خب ترجیح بده فلان قسمت صورتش یکم خوشگلتر بشه ، صرفا احساس بهتری به خودش پیدا کنه با اینکه خیلیم خودشو دوست داره 🤷🏻♀️ هزارجور حرف و طرز فکر مختلف در این مورد هست شما اگر واقعا دنبال درست و غلط بودنشی باید از فرد درستش بپرسی اینجا سایت تبادل نظره هرکی نظر خودشو میگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دستکاری تو به وجود اومدن ی انسانه!یا ادامه زندگی ی انسان که خدا خواسته بمیره

اگر خدا بخواد طرف بمیره اصن براش کاری نداره همون لحظه جونش رو میگیرن

ولی بیماری بدن طرف داره زجر میکشه باید بره دکتر

ولی عملای زیبایی اونجوری نیست اون اعتماد بنفس کمی هست که الان تو جامعه ما دارن رواجش میدن همه عمل کنن و خود این قضیه هم تبرج هست

چرا خب خدا اونو بی اعتماد به نفس آفریده چرا تغییرش بده؟😂 تو توی هرچیزی هر حرکتی نگاه کنی در اصل همو ...

من گفتم مذهبیا بیان از نظر دین بررسی کنیم نگفتم هر کی نظر خودشو بگه!

حرفات خوبهولی مذهب یه قسمتی از زندگی انسان نیستدین اسلام تمام زندگی انسان هاستدرجه ی عقل هیچ وقت بال ...

قصدم بحث تاریخی و مذهبی نیست

اما بیشتر احکام دینی ما زمانی تشکیل شده که جامعه با مشکلی روبرو شده و با رجوع به عقلانیت و مردان عاقل ان زمان براش دستورالعملی پیدا میکنند و با گذشت زمان ایرادها و اصلاح ها انجام میشه احکام ثانویه هستند

در مورد جراحی زیبایی هم همینطوره.گناه نیستند اما شاید انجامش رنج درونی کسی رو کم کنه و از خودش و خدا بیشتر خوشش بیاد

من فقط نظرمو گفتم.اصراری ندارم کسی بپذیره

پولدار بودن که دست خودته و حالا خودت فک کن همیشه یه لباس به بدنت چسبیده بود خنده دار نبود ادم نیاز ب ...

دقیقا عمل زیبایی هم یه کار خیلی معمولیه نه نقاحت عجیب و غیر قابل تحملی داره نه عوارضش زیاده. از هزاران عمل موفق چندتاش ممکنه خطر جانی داشته باشه.شما دارین زیادی بزرگش میکنین توی ذهن تون

همین هوای آلوده ای که نفس میکشیم، مواد غذایی تراریخته و ... همش آسیب به بدنه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿