2777
2789

یه نفر که راجع به علوم غریبه و کائنات سخرانی میکرد میگفت اونایی که عمل زیاد میکنن و چهرشون کلا تغییر میکنه برای کائنات ناشناخته هستند و وقتی کائنات میخواد یه هدیه ی خوب یا خوش شانسی بهشون بده سر در گم میشه و چون نمیشناسدشون و از اون خوبی و نیکی و خوش شانسی که قرار بود بهشون تعلق بگیره محروم میشن

برای یه سریا که خیلی عمل میکنن و کلا قیافشون تغییر میکنه میگفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایران اینجوریه عزیزم بقیه کشورا اینجوری نیستن

بعضی کشورای دیگه مث چین و کره جنوبی هم خیلی رواج داره. ولی اصن مهم نیست کجا هست کجا نیست. یوقتایی آدم عقلش بهش میگه مشکل داره این قضیه

تو سلامتیت رو به خطر میندازی کلی رنج میکشی که چی؟ بنظر شما این همه عملای زیبایی عجیب نیست؟ چرا مردم ...

اونایی که وسواس گرفتن و هر روز دارن ی کاری رو صورتشون میکنند بحثش جداست ولی مثلا ی عمل بینی چیزیه که تو روحیه فرد تاثیر گذاشته اعتماد به نفسش رو خراب کرده خب اون رنجو میکشن که اعتماد به نفسشون بهتر بشه و حس بهتری به ظاهر خودشون داشته باشن

همه خانماهمینن همه عمل کنن

مال من بخاطر هورمون تراپی و بستری چهار ماهه تو بیمارستان و استراحت مطلق و ورم زیاد خیلی بد شده😒

اول فک کن هر چیزی از یک طیفی تا ی طیفی هست

از خوب تا بد

من قسمت بسیار بدم

وقتی بعدتورم مامانم منو دید وحشت کرد

مامانم ی عالم بچه آورده و شیر داده

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

۹۹درصد این عمل های زیبایی که انجام میشه اصلا نیاز نیست

تازه خیلی هم زشت میشن

انسان متعادل آفریده شده ولی نمیدونم چرا اصرار داره لب هاش مثل لب های شتر بزرگ بشه

یا بینیش مثل بینی سنجاب کوچیک

به نظرم اینهمه زجر دادن به بدن برای کارهای بیخودی عقوبت داره

ینی چشای منم میگن چرا لازک کردی؟🫤

نه لازک عمل زیبایی نیست ک

ولی خودم همیشه ناله میکردم چرا زیر چشام گوده

یک نفر منو در عالم برزخ دیده ک خوبم خوشحالم فقط چشمام به حد باور نکردنی گود و وحشتناکه اونجا فهمیده بخاطر همین حرفا بوده

از اون زمان ک بهم گفت دیگه از خودم عیب نمیگیرم

💚الحمدلله کما هو اهله💚

مثل اینه یکی بگه پاهاش شکست ، خدا خواسته..بزارین همونجوری بمونه. اینها دقیقا اتفاقات زندگیه.

این با اون یکیه بنظرت؟ این واقعا یه مشکل و بیماری ایجاد کرده برای طرف

تو عمل زیبایی طرف سالم سالمه، با عمل تازه خودش رو به خاطر میندازه ، درحالیکه اون بخش بدنش قبلش عملکرد کاملا سالم و طبیعی داشته

اونایی که وسواس گرفتن و هر روز دارن ی کاری رو صورتشون میکنند بحثش جداست ولی مثلا ی عمل بینی چیزیه که ...

راستشو بخوای به نظر من مشکل از دید و طرز فکره که مثلا کسی بینی خودش رو زشت میبینه. یعنی بنظر شما، قبلا که عمل زیبایی نبود همه بخاطر دماغ زشتشون افسرده بودن

شما هر کاری توی زندگی تون هست صرفا واسه زنده موندنه؟!چرا بیشتر از یه دست لباس دارین؟ به خاطر میل غری ...

نه عزیز لباس ضرورته و اراستگی اما عمل ضرورتی نداره اگر خدا میخواست طرفو خوشگل خلق میکرد

یه نفر که راجع به علوم غریبه و کائنات سخرانی میکرد میگفت اونایی که عمل زیاد میکنن و چهرشون کلا تغییر ...

منم توی کانال بودم که یسری کارا براافرادانجام میدادن مثلا بفهمن که طرف طلسم داره یانه و چه موانع ماورایی داره بعدنوشته بود کسایی که تغییرات اساسی تو چهرشون دادن نمیتونن ثبت نام کنند

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

نه لازک عمل زیبایی نیست کولی خودم همیشه ناله میکردم چرا زیر چشام گودهیک نفر منو در عالم برزخ دیده ک ...

وای چه جالب

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

من میگم اگر بخاطر ظاهر بدنی دچار مشکلی باشه و یا ایرادی واضح که با تغییرات جزئی چهره یا اندام به زیب ...

حرفات خوبه

ولی مذهب یه قسمتی از زندگی انسان نیست

دین اسلام تمام زندگی انسان هاست

درجه ی عقل هیچ وقت بالاتر از مذهب و شریعت نیست