2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد زایمان سی.نه هام شده 💩چون کش اومده

بدون سو.تین حتی نمیتونم بخوابم

در این حد تو روحیه ام تاثیر گذاشته

تو حمام گریه میکنم همش

نرم پروتز و لیفت؟

دو روز دیگه شوهرم برگرده بگه آره سی.نه هاش عین 💩اسهالی آویزون بود؟

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

به چی دقیقا

تو سلامتیت رو به خطر میندازی کلی رنج میکشی که چی؟ بنظر شما این همه عملای زیبایی عجیب نیست؟ چرا مردم اینقدر هزینه میکنن؟ یعنی چیزای مهمتری توی زندگی نیست که نگرانشون باشیم؟

چه ربطی داره مثلا بینیت بلند باشه عمل نکنی زجر میکشی یا میمیری؟

شما هر کاری توی زندگی تون هست صرفا واسه زنده موندنه؟!

چرا بیشتر از یه دست لباس دارین؟

به خاطر میل غریزی به زیبایی آفرین

عمل های زیبایی الآن هم بر اساس همون میل غریزی هستن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
تو زندگی پس از زندگی یه خانمی میگفت خیلی زجر کشیدم بخاطرشولی مراجع ممنوع اعلام نکردند

ینی چشای منم میگن چرا لازک کردی؟🫤

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

مثلا عمل بینی تموم مو و گردن طرف بازه لمس صورتشم هس حالا یه عده بدون عمل هم رعایت نمیکنن ... ولی درکل اینام هست ...

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

بفرمایید

من میگم اگر بخاطر ظاهر بدنی دچار مشکلی باشه و یا ایرادی واضح که با تغییرات جزئی چهره یا اندام به زیبایی بیشتری برسه خوبه

راستش مذهب یه درجه ای از عرف جامعه ست که از قدیمها جاافتاده بین مردم

انسانی که با تغییر عقلانی بتونه کیفیت زندگی و درجه ارامش رو بالا ببره به خدا هم علاقش بیشتر میشه

ولی موافق افراط نیستم

کارهایی مثل ارتودنسی وجراحی دندانای ناجور و برداشتن خالها و توده های گوشتی و بینیهای باانحراف زیاد که روی صدا و چهره تاثیر گذاشته

عزیزم همه ی علم ها نزد خداست همین علم عمل زیبایی رو خدا به بشر داده که میتونه یه چیزایی رو تغییر بده و زیباتر کنه ولی باید ازش درست استفاده کرد در مواقع ضروری مثلاً دماغ من که آفسایده اما پولشو ندارم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بعد زایمان سی.نه هام شده 💩چون کش اومده بدون سو.تین حتی نمیتونم بخوابم در این حد تو روحیه ام تاثیر گ ...

همه خانماهمینن همه عمل کنن

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی