2777
2789

یه تاپیک پربازدید درست حسابی بزنین از ۶ به بعد بیایم بخونیم نپوسیم😭😭😭

دبیرستانی وارد تاپیکام نشه خسته شدم از بچه مچه های توی نی نی سایت😭 طرف میاد نصیحتمون میکنه اخر میبینیم ۱۴ سالشه😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پیاز سرخ میکنم بعد سیب زمینی نگینی سرخ میکنم با پیاز

بعدم زردچوبه بعدم گوجه رنده شده و بعدم برنج و یه بند انگشت اب و نمک

و ابش که کشیده شد درش رو میزارم زیرش کم

عالی میشه

پیاز کره زردچوبه نمک تفت بده

سیب زمینی و گوجه تفت بده

برنج اضافه کن بزار دم بکشه

بعضی شهرها گوشت و لوبیا و... میریزن

من رسپی دمی گوجه تهران گفتم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اول پیازو خرد کن

با روغن تفت بده طلایی شد زردچوبه و یکم رب بزن تفت بده

بعد برنج که یه بند انگشت آب روش باشه رو اضاف کن

عدس رو هم از قبل کامل بپز بهش اضافه کن

نمک بزن زعفرون بزن روغن بزن بذار آبش کشیده شه بعد دم کن

پیاز رو خرد کن و با زردچوبه و کره یا روغن تفت بده بعد گوجه رنده شده یا ریز خرد شده رو اضافه کن ادویه بزن بعد بهش رب اضافه کن خوب تفت بده بعد برنجی که از قبل با نمک و آب خیس کردی رو آبکش کن بریز توی قابلمه تا روی مواد آب بریز بزار ۴۵ دقیقه دم بکشه کنارش میتونی سیب زمینی سرخ کرده و مرغ سرخ کرده و سالاد شیرازی و ماستم بزاری با کره هم خوشمزه میشه

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
پیاز کره زردچوبه نمک تفت بدهسیب زمینی و گوجه تفت بدهبرنج اضافه کن بزار دم بکشهبعضی شهرها گوشت و لوبی ...

اونی که گوشت داده میشه استامبولی با گوشت یا سویا، اون که لوبیا داره لوبیا پلو هست با هم فرق دادن، دمی گوجه فقط برنج کته شده با گوجه هست.

پیاز نگینی تفت بده بعد کمه سرخ و طلایی شد گوجه رنده شده برای هر پیمانه دو تا سه گوجه متوسط ، کمی که تفت خوردن، سیب زمینی نگینی و برنج رو با هم میریزی توش، و ادویه زردچوبه و دارچین و کمی فلفل سیاه و زیره .... اگه اب گوجه کم بود اونقدری اب بریز که بشه یک بند انگشت بالاش.

بزار با حرارت متوسط آبش کمی جذب بشه اخرش یه هم بزن زیرو رو بشه چون احتمال جمع شدن مواد تهش هست . بعد درش بزار کته بشه و بعد بخار کردنش دم کن بزار تمام