2777
2789
عنوان

کارزار

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم اوپرا من میخواستم نظرتونو راجع به اوضاع بدونم بنظرشما نتا کی وصل میشه ؟بعضیا میگن کلا وصل نمیشه ...

من نمیدونم عزیزم

و اگر بخوام هی به نظریه بقیه گوش کنم عصبی میشم راستش

فعلا خودمو سرگرم چیزای دیگه کردم تا بگذره

.

من نمیدونم عزیزمو اگر بخوام هی به نظریه بقیه گوش کنم عصبی میشم راستشفعلا خودمو سرگرم چیزای دیگه کردم ...

پس شمام مثل الان من شدین بله انگار فعلا چاره ای نیست منم باید همین کارو کنم

مرسی

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

سلامچون مهاجرت یعنی متحمل یه سری سختی بشی و دوباره زندگی و فرهنگ رو از نو بسازید برای اینکه کیفیت زن ...

اخه فقط بحث پول نیست بحث هوا رفاه دور شدن از. ادمای متعصب و ...

همیشه میگم تو ایران پولدارم باشی انچنان نمیتونی خوشبختی لمس کنی

به هیچ وجه مذهبیا متعصبا افکار دهه بوقی نیاد تو تاپیکم ریپلای هم نکنه

من هزینه زیادی دادم برای یه دوره الان هم دوره از دستم رفت هم دلار

دوره توسعه فردی منظورتونه یا آموزشی ؟

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

اخه فقط بحث پول نیست بحث هوا رفاه دور شدن از. ادمای متعصب و ...همیشه میگم تو ایران پولدارم باشی انچن ...

بله درک میکنم

ولی توی سن ما اینا خیلی به چشم نمیاد

ما اگر میخواستیم مهاجرت کنیم باید پونزده بیست قبل به فکر بودیم

.

بهتر از اینجاست هر چی هست!حرفمونو میزنیم

من امضاکردم ایشالا که راه ب جایی ببره