2777
2789
عنوان

با وجود حال بد این روزا برای امتحانات خوندین بچه ها 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 5521 بازدید | 180 پست
رشتت چیه ب کارت ب ایندت ب اینا امید داری ب اینک تهش چی

اره دانشجو معلمم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

منم همین حسو دارم 🥲 امیدوارم یا بازم امتحانا عقب بیفته یا نت وصل شه تا اونموقع

من از امروز شروع کردم دارم میخونم، اگه میخوای بیا با هم بخونیم

تو حق نداری خسته شی نه الان، نه اینجا نه بعد از اومدن این همه راهی که کنار هم اومدیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دانش آموز ام چجورراضیشون کردی شهر دور بری:)خوش به حالت منجز رویاهامه دانشگاه تنها شهر دور برم مثل ...

فک میکنی بری خوابگاه حالت بهم میخوره دیگ هیچ حریم خصوصی و آرامش و چیزی نداری

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

منم همین حسو دارم 🥲 امیدوارم یا بازم امتحانا عقب بیفته یا نت وصل شه تا اونموقعمن از امروز شروع کردم ...

رشتت چیه؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

حق میگی خواهر

حققققققق

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

منم دانشجوام ی زمانی خوابگاهی بودم مدام به شماها فکرمیکنم خیلی سخته واقعا..🫂

نه واقعا هیچ رغبتی نیست حس و حالش نیست اوایل که همش سرم تو گوشی و اخبار بود الانم که دسترسی ندارم تمرکز و حوصله ی کاری نیست تنها نیستی

نور بر تاریکی پیروز است..✌🏻🌱

منم همین حسو دارم 🥲 امیدوارم یا بازم امتحانا عقب بیفته یا نت وصل شه تا اونموقعمن از امروز شروع کردم ...

من اخه جزوه ای هم ندارم ک بخونم همش توی تلگرام ....بدون هوش مصنوعی و گوگل نمیشه خیلی کلمات تخصصی داره

وقتی میخوام اکسمو فراموش کنم شماها نمیزارین😂

چرا

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

هرچی هم بشه از شهرم دور میشم

خیلی دوست دارم از شهرم دور شم

حالا به هر طریقی

تو گفتی شهر دور میرم و اونا هم قبول کردن؟ خیلی راحت؟

رقیب من فقط خودمم... یه روزی به حرفم میرسی!

منم دانشجوام ی زمانی خوابگاهی بودم مدام به شماها فکرمیکنم خیلی سخته واقعا..🫂نه واقعا هیچ رغبتی نیست ...

الان شرایط بدتر شده باورکن زمان جنگ امید ب زندگیم بیشتر بود نسبت ب الان

الان میگم توی جایی ک حس خفقان و سکوت و خفت همه جاش گرفته و میشه نفس کشید چطور زندگی کنم چطور و ب چ علاقه درس بخونم رمزی حرف بزن ابجی

من دانش آموز ام چجورراضیشون کردی شهر دور بری:)خوش به حالت منجز رویاهامه دانشگاه تنها شهر دور برم مثل ...

زحمتاتو که ببینن دلشون نمیاد نذارن

منم مامان بابام مخالف بودن ولی سال کنکورم که سختیامو دیدن راضی شدن و الانم خوابگاهیم🥲😂

تو حق نداری خسته شی نه الان، نه اینجا نه بعد از اومدن این همه راهی که کنار هم اومدیم...