2777
2789

الان ما دلنشجوهایی ک خوابگاهی هستیم باید بریم خوابگاه چحوری بدون نت با خانواده ارتباط بگیرم تصویری و ...؟؟؟ نمیشه ک همش تق و تق زنگ زنگ زنگ اه ن پیامی ن نتی هیچی نمیشه

من حداقل الان توی خونه ام تلویزیون هست خوابگاه برم اونم نیست دیگ دوری مامانمم بدتر حالم بد میکنه

انگار دوست ندارم برم خوابگاه از وقتی شرایط اینجور شده امید ب زندگیم از دست دادم و ذوقم کلا کور شده میگم دانشگاه ک چی الان درس خوندم ک چی کارآموزی برم ک چی ب چ امیدی برم با این شرایط

ب چ امیدی برم سرکلاس ها و تموم کنم با چ ذوقی دوری مادرم رو تحمل کنم

بچه ها میخوام ببینم شماها ک دلتشجویین و هم سنیم هیچ رغبتی دارین برای دانشگاهمون دیگ ن

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا رغبت نداشته باشم؟ اون همه درس خوندم

هنوز واسه امتحانام شروع نکردم از۴ام شروع میشن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
من به جزواتم دسترسی ندارم نمیدونم چیکارکنممم

ما زنگ زدیم ب سرگروه رشته امون شرایط گفتیم ک نت نداریم و جزوه ها مونده گفت جلسه میزاره ببینن چ غلطی بکنن

والا منم رغبتی ندارم. از همون اولش تو کنکور هدفم این رشته نبود و خوشم نمیومد. (علوم آزمایشگاهیم)

چه برسه به الان تو این وضعیت!

تو از رشتت راضی؟

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

چرا رغبت نداشته باشم؟ اون همه درس خوندم هنوز واسه امتحانام شروع نکردم از۴ام شروع میشن

رشتت چیه ب کارت ب ایندت ب اینا امید داری ب اینک تهش چی

منم خوابگاهیم و به همین چیزا فکر میکنم

اکثرا با خانواده ام تو ایتا صحبت میکردم

گروه خانوادگی داشتیم با فامیل مادری

خب چجوری ارتباط بگیرممم اونجا حوصله ام سر میره🥲

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

منم خوابگاهیم و به همین چیزا فکر میکنماکثرا با خانواده ام تو ایتا صحبت میکردم گروه خانوادگی داشتیم ب ...

من ک وابستگی خیلییی شدیدی ب مادرم داشتم و مدام پیام میدادیم بهم چی 😭🥺

دنبال بهونه نگرد

دانشجو های ایرانی خارج از کشور

هیچ جوره با خانواده هاشون نتونستن ارتباط بگیرن حدود ۱۰ روزه

حتی ارز هم نتونستن بخرن

یعنی هم پول ندارن توی کشور غریب هم همه راه هاشون برای ارتباط با خانواده بستس

بشین درستو بخون

توقع نداشته باش بگیم آخی چقد اوضاع بده نیاز نیست درس بخونی

من ک وابستگی خیلییی شدیدی ب مادرم داشتم و مدام پیام میدادیم بهم چی 😭🥺

درک میکنم🥲

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند