بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
وای نگووووووو ... من من ی ماه خوردم سریع گرفت ...تازه دکتر گفته بود دو تا دوتا بخور ولی من روزی ی دونه خوردم
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه من آذر عروسی کردم پریودم نامنظم بود بعد قبلا سونو داده بودم نوشته بود تخمدان چپ حاوی فولیکول دکترم گفت تنبلی داری ولی خیلی زیاد نیست بهمن ک پریود شدم شروع کردم ب خوردن ک باردار شدم
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
خیلی ممنون همچنین شما و بقیه دوستان ....فعلا طول دهانه رحمم کوتاه ی هفته دیگ باید رحممو بدوزم...خدا کمک کنه 😣