بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
وای نگووووووو ... من من ی ماه خوردم سریع گرفت ...تازه دکتر گفته بود دو تا دوتا بخور ولی من روزی ی دونه خوردم
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
نه من آذر عروسی کردم پریودم نامنظم بود بعد قبلا سونو داده بودم نوشته بود تخمدان چپ حاوی فولیکول دکترم گفت تنبلی داری ولی خیلی زیاد نیست بهمن ک پریود شدم شروع کردم ب خوردن ک باردار شدم
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
خیلی ممنون همچنین شما و بقیه دوستان ....فعلا طول دهانه رحمم کوتاه ی هفته دیگ باید رحممو بدوزم...خدا کمک کنه 😣