2777
2789

منم ماه اولمه

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

وای نگووووووو ... من من ی ماه خوردم سریع گرفت ...تازه دکتر گفته بود دو تا دوتا بخور ولی من روزی ی دونه خوردم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم ماه اولمه که خوردم شبی دوتا  اقدامم کردم  زیر دلم درد میکنه خدا کنه باردار باشم

واسه منم زیر دلم درد میکنه البته فکر نکنم واسه بارداری باشه چون آمپول هاش ام جی هم زدم

خوش اومدی مامانی،قدمت رو جفت چشای منو بابایی
تنبلی شدید داشتی؟؟

نه من آذر عروسی کردم پریودم نامنظم بود بعد قبلا سونو داده بودم نوشته بود تخمدان چپ حاوی فولیکول دکترم گفت تنبلی داری ولی خیلی زیاد نیست بهمن ک پریود شدم  شروع کردم ب خوردن ک باردار شدم  

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
نه من آذر عروسی کردم پریودم نامنظم بود بعد قبلا سونو داده بودم نوشته بود تخمدان چپ حاوی فولیکول دکتر ...

خب خداروشکر ایشالله به سلامتی بغلش بگیری

خب خداروشکر ایشالله به سلامتی بغلش بگیری

خیلی ممنون همچنین شما و بقیه دوستان ....فعلا طول دهانه رحمم کوتاه ی هفته دیگ باید رحممو بدوزم...خدا کمک کنه 😣

واسه منم زیر دلم درد میکنه البته فکر نکنم واسه بارداری باشه چون آمپول هاش ام جی هم زدم

من امپول نزدم 

هرماه تخمدانام درد میکرد این ماه زیر دل و بالای مثانه هم اضاف شد

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼
خیلی ممنون همچنین شما و بقیه دوستان ....فعلا طول دهانه رحمم کوتاه ی هفته دیگ باید رحممو بدوزم...خدا ...

عیبی نداره گبم ایشالله که به خیر میگذره،به نینی فکرکنی همه ی مشکلات آسون میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز