2821
2789
عیبی نداره گبم ایشالله که به خیر میگذره،به نینی فکرکنی همه ی مشکلات آسون میشه

قربونت ان شالله 😚

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
من نه  اولبن دوره لتروزول نوشت برام  دکتر قبلیم کلومیفن نوشت ک نخوردم

چندم دوره هستین؟؟اولین ماه که قرص تحریک میخورین یا قبلا خوردین؟؟

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم ماه اوله خوردم لتروزول و دوفاستون ینی میشه باردارشده باشم دوشبه داروهام تموم شده کمر درد دارم و پاهام خیلی درد میکنه میدونید چرااینجوری شدم؟؟

چندروز بعد پری میاد؟؟

علائم بارداری بعد لتروزول ماه اول رو میشه بگین؟؟ 

چقد خوب بسلامتی باشه  علائمتونو میشه بگین چیابودن ؟؟

خیلی ممنون عزیزم ...من تا پریودم عقب افتاد حال تهوعم شروع شد یعنی دقیقا هفته چهار تهوع شدید گرفتم بعدم هفته هفت ب بعد کمر درد

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
خیلی ممنون عزیزم ...من تا پریودم عقب افتاد حال تهوعم شروع شد یعنی دقیقا هفته چهار تهوع شدید گرفتم بع ...

ینی قبلش تا موعد پری علائم نداشتی بعداز گزشت زمان پری حالت تهوع گرفتی ؟؟

نه قبلش نداشتم بعدش تا بی بی انداختم شروع شد خیلی حال تهوعم زود شروع شد ها راستی تکرر ادرارم گرفتم ...اولین علامتش واقعا تکرر ادرار یعنی واس من اینجوری بود ..

نه قبلش نداشتم بعدش تا بی بی انداختم شروع شد خیلی حال تهوعم زود شروع شد ها راستی تکرر ادرارم گرفتم . ...

من الان کی بی بی بزنم استرس دارم اخرین پریودیم ۲۵فردین بوده الانم ۲۸سیکلم هس ؟

پریودیام نامنظمه نمیدونم کی بی بی بزنم 

نه قبلش نداشتم بعدش تا بی بی انداختم شروع شد خیلی حال تهوعم زود شروع شد ها راستی تکرر ادرارم گرفتم . ...

من علائم خاصی ندارم فقط دوشبه کمرم تیرمیکشه  تخمدان چپمم بعضی وقتا تیر میکشه،پادردم از کشاله های رانم تا ساق پام درد میکنه تواین ماه دوبارم نصف شب حالت تهوع گرفتم اینا میشه علائم بارداری باشه؟

من الان کی بی بی بزنم استرس دارم اخرین پریودیم ۲۵فردین بوده الانم ۲۸سیکلم هس ؟ پریودیام نامنظمه نمی ...

واسه منم نامنظم بود اخرین پریود منم ۲۵بهمن بود ۲۸ماه بعد دیگ بی بی زدم چون میدونستم قرص خوردم صد درصد گرفته 

من علائم خاصی ندارم فقط دوشبه کمرم تیرمیکشه  تخمدان چپمم بعضی وقتا تیر میکشه،پادردم از کشاله ها ...

اره میشه عزیزم ان شالله ک جواب میگیری ....ب فکرش نباش بی خیال باشی بهتره ...منم زیر دلم درد میکرد فک میکردم میخوام پریود بشم 

۲۸سیکل یاسه روز بعداز موعد پریودی؟

سه روز بعد پریودیت بنداز ک فاصله بیشتر باشه امکان اشتباه کمتر باشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز