2777
2789
اره میشه عزیزم ان شالله ک جواب میگیری ....ب فکرش نباش بی خیال باشی بهتره ...منم زیر دلم درد میکرد فک ...

مرسی عزیزم انشاءالله 

اره منم الان استرس گرفتم هرلحظه فکرمیکنم میخوام پریود شدم چقد سخته انتظار😔😔

مرسی عزیزم انشاءالله  اره منم الان استرس گرفتم هرلحظه فکرمیکنم میخوام پریود شدم چقد سخته انتظا ...

الهی ان شالله ک جواب می گیری ...

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باش پس باید تا همون ۲۸برج صبرکنم 

اره صبر کن اینجوری بهتره مثبت کاذب نشون نده ....چن سالته ؟چن وقت مگه اقدام کردی

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
اره صبر کن اینجوری بهتره مثبت کاذب نشون نده ....چن سالته ؟چن وقت مگه اقدام کردی

من ۲۰سالمه

یه سال بیشتر تواقدامم دیدم خبری نشد ۲۰فروردین رفتم دکتر برام سنو نوش فولیم ۱۳و۱۵بود گف تنبلی تخمدان داری😓

خوشبحالتون  خدایااااا برامنم دعاکنین توروخدا😞😞

تو از الان نگرانی استرس داری دوران بارداری پ میخوای چیکارکنی انقد سختی داره ....من ک لک دارم تا میرم دستشویی میگم وای الان میفته مامانم میگه مگه ب همین راحتیه ک بیفته.. این مثبت شدنش چیزی نیست 

من ۲۰سالمه یه سال بیشتر تواقدامم دیدم خبری نشد ۲۰فروردین رفتم دکتر برام سنو نوش فولیم ۱۳و۱۵بود گف ت ...

سنت کمه عزیزم نگران نباش بابا ..من که ۲۳سالمه رفتم دکتر گفت چون سنت پایین ماه اول گرفته  

تو از الان نگرانی استرس داری دوران بارداری پ میخوای چیکارکنی انقد سختی داره ....من ک لک دارم تا میرم ...

اخیییی 

انشاءالله که کاری نمیشه عزیزم خداداده خودشم نگهش میداره غصه نخور

اخیییی  انشاءالله که کاری نمیشه عزیزم خداداده خودشم نگهش میداره غصه نخور

ان شالله هر چی خدا بخواد ...

خداروشکر یکم بهم امیدواری میدی خیلی ممنون😘

الهی عزیزم ....حتما بیا خبر بده ک چی شد ....ان شالله ک خبر خوش بدی

فدات شم  انشاءالله مثبت باشه میام خبر میدم باید تایه هفته دیگه صبر کنم

ب امید خدا 😚