2777
2789
عنوان

حماقت

846 بازدید | 87 پست

حالم خوب نیست،یه حماقت و سادگی ای کردم که بخاطرش باید تا آخر فروردین تو فشار و فقر زندگی کنم، کاش به اون شخص اعتماد نمیکردم و احساساتی رفتار نمیکردم،نمیخوام جریانو بگم😭

بنظرتون سه ماه خیلیه؟

سه ماه میگذره به هر حال حالا چه سخت یا چه آسون

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سره صبح سعی کنید با وجود داشتن مشکل روحیه تون رو حفط کنید و انرژی مثبت دریافت کنید

دوراز جان حماقت چیه

سه ماه که چیزی نیست

جریان رو نگفتید نمیشه نظره نهایی داد ولی هر چیزی راهی داره

کاش زودتر بگذره

۴۱ سال ازعمرم گذشت نفهمیدم چطور گذشت

سه ماه هم میگذره فقط نباید بهش هی فکر کنید

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

بگو جون من

به یه پسره تو مجازی اعتماد کردم،چون تو اون فضای مجازی محبوب بود فکر کردم آدم خوبیه، شرایط زندگیشو به من ناقص گفت،منم خیلی دلم سوخت و بهش پول دادم و جوگیر شدم گفتم تا عید نوروز بهت پول میدم و اونم هی بیشتر و بیشتر خواست خیلی آدم بی عزت نفسی بود سواستفاده کرد،حرفایی میزد که دلم واسش بسوزه منم چون شرایطشو ناقص میدونستم و ناگوار تر تصور میکردم بهش پول میدادم