حالم خوب نیست،یه حماقت و سادگی ای کردم که بخاطرش باید تا آخر فروردین تو فشار و فقر زندگی کنم، کاش به اون شخص اعتماد نمیکردم و احساساتی رفتار نمیکردم،نمیخوام جریانو بگم😭
هر چقدر تو پول بدی در حقش خیانت میکنی که نره سر کار پس نده بهش
او گفت امروز همان روزیست که همو گم میکنین قبل گم کردنت امیدوارم هرصبحت زیبا وهر شبت بخیر باد گل من ثانیه های باتو بودن جز با یاد تو نگذشت امیدوارم هر روزت باشادی بگذره وهیچوقت احساس تنهایی نکنی به قول او هیچ کس تورا اندازه من دوست نخواهد داشت تکرار نشدنی من با تمام شدنم خیلی ها به آرزوی خود رسیدند مرا بیامرز وببخش که تو مهربانترینی
سر کار میره،کاش جو گیر نمیشدم و قول تا چند ماه بعدو نمیدادم
اون داره سو استفاده میکنه کسی که کار کنه از کسی صدقه نمیگیره
او گفت امروز همان روزیست که همو گم میکنین قبل گم کردنت امیدوارم هرصبحت زیبا وهر شبت بخیر باد گل من ثانیه های باتو بودن جز با یاد تو نگذشت امیدوارم هر روزت باشادی بگذره وهیچوقت احساس تنهایی نکنی به قول او هیچ کس تورا اندازه من دوست نخواهد داشت تکرار نشدنی من با تمام شدنم خیلی ها به آرزوی خود رسیدند مرا بیامرز وببخش که تو مهربانترینی
اون داره سو استفاده میکنه کسی که کار کنه از کسی صدقه نمیگیره
کار که میکرد ولی اگرم مشکل داشت نباید از من درخواست میکرد،مثلا به من گفت بجز داییم هیچکس به ما پول قرض نمیده داییمم کارگره پول نداره که بده،ولی چند ماه بعدش گفت پسر خاله هامم قرض میدن،و سر عمل و آزمایش باباش دیدم کسایی بودن که بهشون قرض دادن