2777
2789
عنوان

حماقت

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 87 پست
آخه بهش قول دادم،اگه ندم عذاب وجدان ولم نمیکنه

هر چقدر تو پول بدی در حقش خیانت میکنی که نره سر کار پس نده بهش

او گفت امروز همان روزیست که همو گم میکنین قبل گم کردنت امیدوارم هرصبحت زیبا وهر شبت بخیر باد گل من ثانیه های باتو بودن جز با یاد تو نگذشت امیدوارم هر روزت باشادی بگذره وهیچوقت احساس تنهایی نکنی به قول او هیچ کس تورا اندازه من دوست نخواهد داشت تکرار نشدنی من با تمام شدنم خیلی ها به آرزوی خود رسیدند مرا بیامرز وببخش که تو مهربانترینی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه بهش قول دادم،اگه ندم عذاب وجدان ولم نمیکنه

عجب آدمی هستی میدونی سو استفاده است بعد میگی عذاب وجدان

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  
ینی که پس نده، مسئله ی من اینه که چرا شرایطشو به من ناقص گفت و یه سری دروغا هم گفت و چرا بعدش هی با ...

خب همینا دلیله ک بگی نمیدی دیگه پول.. عذاب وجدانم اصن نداشته باش

~عین چسب بچسب به رویاهات^^

سر کار میره،کاش جو گیر نمیشدم و قول تا چند ماه بعدو نمیدادم

اون داره سو استفاده میکنه کسی که کار کنه از کسی صدقه نمیگیره

او گفت امروز همان روزیست که همو گم میکنین قبل گم کردنت امیدوارم هرصبحت زیبا وهر شبت بخیر باد گل من ثانیه های باتو بودن جز با یاد تو نگذشت امیدوارم هر روزت باشادی بگذره وهیچوقت احساس تنهایی نکنی به قول او هیچ کس تورا اندازه من دوست نخواهد داشت تکرار نشدنی من با تمام شدنم خیلی ها به آرزوی خود رسیدند مرا بیامرز وببخش که تو مهربانترینی

اون داره سو استفاده میکنه کسی که کار کنه از کسی صدقه نمیگیره

کار که میکرد ولی اگرم مشکل داشت نباید از من درخواست میکرد،مثلا به من گفت بجز داییم هیچکس به ما پول قرض نمیده داییمم کارگره پول نداره که بده،ولی چند ماه بعدش گفت پسر خاله هامم قرض میدن،و سر عمل و آزمایش باباش دیدم کسایی بودن که بهشون قرض دادن