2777
2789
عنوان

بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 9280 بازدید | 168 پست
الان خودت نارنجی هستیمن فکر میکردم طوسی میشه یعنی افلایننارنجی رفته رفته تاپیک بقلی

عه اره احتمالا همین باشه نازنجی و دقیق نمیدونم😅😅

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه دنیا رو چند بار به آدم میدن من دارم طلاق می گیرم شرایط زندگیم سخت بود الان سختتره اما ارزششو دار ...

دقیقا یادمه اخرین دیدارمونو چقدر وقیح بود و مصمم ترم کرد برای طلاق خیلی خوبه تو روند طلاق خودواقعیشونو بهتر نشون میدن

خیلیا هم بعد عروسی جدا میشن ولی ازدواج خوب میکنن . اادم وقتی میخواد جدا بشه نباید به ازدواج مجدد فک ...

مثله منی

گند زدم به زندگیم و جوونیم

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
دقیقا یادمه اخرین دیدارمونو چقدر وقیح بود و مصمم ترم کرد برای طلاق خیلی خوبه تو روند طلاق خودواقعیشو ...

من فاصله ی بین هر جلسه قاطع تر میشم به تصمیمم

و میفهمم که هیییچ کجای زندگی اون شخص نبودم ، هیچ تلاشی دیگه برا درست شدن نمی کنم ، تازه من سه تام بچه دارم

من از روییدن خار سر دیوار دانستم،که نا کس، کس نمی گردد از این بالا نشینی ها

مگه دنیا رو چند بار به آدم میدن من دارم طلاق می گیرم شرایط زندگیم سخت بود الان سختتره اما ارزششو دار ...

اره زندگی بعد طلاق شاید خیلی هم راحت نباشه

اما از وضعیتی که باعث شد ادم طلاق بگیره مطمئنا بهتره

منم خیلی حالم بده 😔😔😔

من باکره هم نبودم دوره نامزدی جداشدم مردم اول تعجب میکنن بعدا هرکس درگیر زندگی خودشه و عادی میشه ببی ...

آخه من خیلی دوست دارم خوشبخت شم بچه دار شم😭

میترسم آرزوهام خاک شن آرزوی مادر شدن

دقیقا یادمه اخرین دیدارمونو چقدر وقیح بود و مصمم ترم کرد برای طلاق خیلی خوبه تو روند طلاق خودواقعیشو ...

دقیقا میگفت میخوان ازم بکنن اینا عادتشونه

چون میخواستم نفقه بگیرم

آخه من خیلی دوست دارم خوشبخت شم بچه دار شم😭میترسم آرزوهام خاک شن آرزوی مادر شدن

بچه اول باید یه پدر خوب داشته باشه کسی که شوهر خوبی نبوده پدر خوبی هم ازش درنمیاد و این ظلم به همون بچس

دلم داره آتیش میگیره به خاطر بچم اما دیگه نمیکشم 😔😔 فکرشو بکن همچین آدمی با این ویژگیا معتقده من آ ...

اره مال منم با من بده

زندگیم به باد رفت

تازه من بچه هام مریضن ،

اینقدر پوست کلفتم اگه بچه هام سالم بودن بازم دندون رو چیگر میزاشتم ، ولی

خیلی بدبختم ، نمیشناسمت ولی دل شکسته ای برام دعا کن

ان شالله خودتم رنگ خوشبختی ببینی

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
من فاصله ی بین هر جلسه قاطع تر میشم به تصمیمم و میفهمم که هیییچ کجای زندگی اون شخص نبودم ، هیچ تلاشی ...

هیچ وقت دیر نیس گلم... من یادمه جلسه اخر با تموم بدی ها بخاطر وابستگی کع داشتم گریه م گرفته بود اون از چهار تا هدیه ناچیزی که خانوادش بهم داده بودن میگفت و اونارو میخواس خیلی پست بود

مثله منی گند زدم به زندگیم و جوونیم

من هیچوقت نمیبخشمش .

خیانت کرد بادها و بارها من داغون شدم حتی معذرت خواهی نکرد .

خسیسه هیچ پولی من هیچوقت تو دستم ندارم با اینکه وضع مالیش خیلی خوبه.هرگز یه کادو برام نگرفت یه تبریک خشک و خالی تولدم یا روز زن و هرچی تو دلم مونده

اینا باعث شد دلم باهاش صاف نشه اما الانم که تقریبا تو مرز جدایی هستیم اونه که به من میگه به درد زندگی نمیخوری گمشو برو