2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چرا

مادرشوهرم كه دشمن قسم خورده منه ، چند سال باهاش قهرم

مادرم كه ندارم . نامادريم هم دلسوزم نيست حامي من نيست ، منو شوهر داد كه فقط از سرش باز كنه

شوهرمم مفت خوره و زبون درازه

من ميرم سركار اون صبح تا شب نشسته خونه ميخوره ميخوابه زبونش هم درازه آشغال

اگه مخالف نظر مني ، ريپلاي نكن 😐نظر من واسه خودم ! نظر تو واسه خودت !

منم همچنین

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
مادرشوهرم كه دشمن قسم خورده منه ، چند سال باهاش قهرم مادرم كه ندارم . نامادريم هم دلسوزم نيست حامي ...

ای بابا خواهر 

مادرم خیلی خوبه خیلی دوسش دارم اما وقتی مجرد بودم انگار بار اضافی بودم تو خونه و عجله کردن واسه شوهر دادنم همشون و شوهر کردم و...

حالام شوهرم از سرکار دیر میاد هی غر میزنن ک چرا دیر میاد انگار ن انگار خودشون انتخاب کردنش و خودشون میگن بیاین بیاین اومدنیم دهن منو سرویس میکنن هی میگن ز بزن ز بزن ب اینم ز زدنی میخوره منو وحشی عصبانی میشه 

از ی طرفم شوهرم کوچکترین کاری میکنی ک باب میل اینا نیست بازم غرشو ب من میزنن منو سگ میکنن

خونه مادر شوهرمم ک همش تیکه میشنوم و...با شوهرمم درد و دل میکنم میگ اصلا راجع ب خونوادم باهام حرف نزن اصلا تقصیر توئه همه چی

چیزی واسه گفتن ندارم😊
ای بابا خواهر  مادرم خیلی خوبه خیلی دوسش دارم اما وقتی مجرد بودم انگار بار اضافی بودم تو خونه ...

امثال من و تو كه خانواده خوب و حامي نداريم خيلي خاك بر سريم خيلي

اگه پدر خوب داشتم دهن شوهرمو آسفالت ميكردم

مرتيكه مفت خور 

خدا لعنت كنه اون مادر و پدرمو 

شوهرم اندازه نخود ازم حساب نميبره

چون ميبينه هيچكس پشتم نيست

تك و تنهام

مجبورم برگردم به خودش

شوهر منم ....

يكساله خرج خونه و كرايه خونه و همه با منه

بي غيرت مفت ميخوره ميخوابه

امشب ميگه دارم ٩ ساله تحملت ميكنم !!!

خودش هم خوب خوب ميدونه اگه حامي داشتم خانوادم پشتم بودن عمرا باهاش نمي موندم

يكساله خرج خونه و كرايه خونه و همه با منه بي غيرت مفت ميخوره ميخوابه امشب ميگه دارم ٩ ساله تحملت م ...

نمک نشناس بگو من دارم فعلا تورو تحمل میکنم خرجتو میدم

چیزی واسه گفتن ندارم😊