2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چرا

مادرشوهرم كه دشمن قسم خورده منه ، چند سال باهاش قهرم

مادرم كه ندارم . نامادريم هم دلسوزم نيست حامي من نيست ، منو شوهر داد كه فقط از سرش باز كنه

شوهرمم مفت خوره و زبون درازه

من ميرم سركار اون صبح تا شب نشسته خونه ميخوره ميخوابه زبونش هم درازه آشغال

اگه مخالف نظر مني ، ريپلاي نكن 😐نظر من واسه خودم ! نظر تو واسه خودت !

منم همچنین

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
مادرشوهرم كه دشمن قسم خورده منه ، چند سال باهاش قهرم مادرم كه ندارم . نامادريم هم دلسوزم نيست حامي ...

ای بابا خواهر 

مادرم خیلی خوبه خیلی دوسش دارم اما وقتی مجرد بودم انگار بار اضافی بودم تو خونه و عجله کردن واسه شوهر دادنم همشون و شوهر کردم و...

حالام شوهرم از سرکار دیر میاد هی غر میزنن ک چرا دیر میاد انگار ن انگار خودشون انتخاب کردنش و خودشون میگن بیاین بیاین اومدنیم دهن منو سرویس میکنن هی میگن ز بزن ز بزن ب اینم ز زدنی میخوره منو وحشی عصبانی میشه 

از ی طرفم شوهرم کوچکترین کاری میکنی ک باب میل اینا نیست بازم غرشو ب من میزنن منو سگ میکنن

خونه مادر شوهرمم ک همش تیکه میشنوم و...با شوهرمم درد و دل میکنم میگ اصلا راجع ب خونوادم باهام حرف نزن اصلا تقصیر توئه همه چی

چیزی واسه گفتن ندارم😊
ای بابا خواهر  مادرم خیلی خوبه خیلی دوسش دارم اما وقتی مجرد بودم انگار بار اضافی بودم تو خونه ...

امثال من و تو كه خانواده خوب و حامي نداريم خيلي خاك بر سريم خيلي

اگه پدر خوب داشتم دهن شوهرمو آسفالت ميكردم

مرتيكه مفت خور 

خدا لعنت كنه اون مادر و پدرمو 

شوهرم اندازه نخود ازم حساب نميبره

چون ميبينه هيچكس پشتم نيست

تك و تنهام

مجبورم برگردم به خودش

شوهر منم ....

يكساله خرج خونه و كرايه خونه و همه با منه

بي غيرت مفت ميخوره ميخوابه

امشب ميگه دارم ٩ ساله تحملت ميكنم !!!

خودش هم خوب خوب ميدونه اگه حامي داشتم خانوادم پشتم بودن عمرا باهاش نمي موندم

يكساله خرج خونه و كرايه خونه و همه با منه بي غيرت مفت ميخوره ميخوابه امشب ميگه دارم ٩ ساله تحملت م ...

نمک نشناس بگو من دارم فعلا تورو تحمل میکنم خرجتو میدم

چیزی واسه گفتن ندارم😊