2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چطوری درس کرد

همین مواد کوکو با سیب زمینی پخته رو آماده کرد صفحه های اسنکساز/ساندویچ ساز رو چرب کرد و مواد کوکو رو ریخت داخلش و بست وقتی باز کرد سرخ شده بودن و شکل قالب ساندویچ ساز رو گرفته بودن

بازم میگم من فقط دیدم درست نکردم خودم، مسئولیت به گردن نمیگیرم اگه درست کردی و خراب شد

و انسان موجودیست که زیاد موجود نیست🙂بعضی آدما فقط بعضی وقتا آدمن🙂

ببین دو مدل داره من جفتشم برات مینویسم هم خام هم پخته

(مدل خام)

۳-۴سیب زمینی با رنده ریز رنده کنی و ابشو بگیری کامل و یک پیاز هم رنده ریز کنی و ابشو بگیری و بهش ۲-۳ تا تخم مرغ بزنی و نمک و فلفل و زردچوبه ((میتونی بهش یدونه عصاره گوشت هم پودر کنی بزنی خوشمزه میشه))

این مدل مصرف روغنش کمه و توی روغن داغ با خرارت ملایم سرخ کنی که سیبزمینی هم پخته بشه

————

(مدل پخته)

سیب زمینا هارو ابپز میکنی و پوستشونو جدا میکنی و بهش تخم مرغ میزنی(غلضتی مثل خمیر باید داشته باشه نه خیلی شل نه خیلی سفت)

بعد بهش نمک و فلفل و زردچوبه میزنی برای خوشمزه شدن و خوشگل شدن من کمی جعفری تازه هم داشته باشم میزنم بهش

و توی دستت بهش فرم میدی و تو روغن داغ سرخ میکنی

(مصرف روغنش بالاس)

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️