2777
2789

سیبزمینی آبپز کن رنده یا بکوب بهش پیاز رنده شده آبگیری شده شوید زردچوبه نمک پودر پیاز و سیر بزن تخم مرغ بعد سرخ کن

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سیب زمینی و پیاز رنده کن آبشونو بگیر، ادویه و تخم مرغ بزن، با قاشق بریز تو تابه ای که روغن داغ داره و سرخ کن

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

سیب زمینی خام و پیازو رو رنده میکنم و آبشو میگیرم یدونه تخم مرغ و زردچوبه پیاز و کمی فلفل دلمه ای نگینی و کمی شیر نداشته باشی هم چند قاشق ماست بزن مخلوط کن بعد سرخش کن

توش پیازچه یا تره بریزید، بهتر میشه. در کل غذای مورد علاقه ام نیست، خیلی همروغن میبره☹️

یک جا بریز توی ماهیتابه

اینطوری دیگه روغن نمی بره

یا اینکه توی فر درست کن

اونقدر خوشمزه نمیشه ولی بد هم نیست..... از اونهمه روغن بهتره

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

بندازم سرخ بشه از هم باز نمیشن ؟

روغن قشنگ داغ باشه ن باز نمیشه

هرچند سیب زمینی های زمستون کوکوش خیلی جالب و ترد نمیشه

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

من سیب زمینی با رنده ریز رنده میکنم ابشو میگیرم یه پیاز کوچیک هم رنده میکنم ابشو نمیگیرم یک ققاشق چایی خوری زردچوبه میزنم دو قاشق آرد با فلفل و نمک و تخم مرغ مثلا سه تا سیب زمینی دو تا تخم مرغ سرخ میکنم خانواده دوست دارن میتونی جعفری ساطوری هم بزنی در حد یک دو قاشق

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.
توش پیازچه یا تره بریزید، بهتر میشه. در کل غذای مورد علاقه ام نیست، خیلی همروغن میبره☹️

یه بار تو اینستا دیدم تو ساندویچ ساز درست کرد البته با سیب زمینی پخته بعد فقط با فرچه چرب کرد دستگاهو خیلی خوب شد خودم تا حالا امتحان نکردم

و انسان موجودیست که زیاد موجود نیست🙂بعضی آدما فقط بعضی وقتا آدمن🙂
همین روغن زیاد میخواد پس چی بپزم

خمیر پیراشکی درست کنید. ملات سمبوسه هم درست کنید. ببندید و سرخ کنید، روغن زیادی نمیگیره به خودش. خیلی هم لذیذ میشه😍 مخصوصا ادویه ی خیلی خوبی هم به ملات سیب زمینی بزنید.