زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&
بیا بیا...خواب بد و کابوس...یکی از نشونه هاییه ک اکثرن هست و کسی بهش اشاره نمیکنه.دو اینکه منفی نگری شدید پیدا کرده باشی جوری ک انگاری کنترل ذهنت دست تو نیست. با عبادت و خداوند هم به مشکل خوردن میتونه که باشه. افکار اسیب زدن به خودت.خاکستری شدن نگاهت ب زندگی و افسردگی که علت خاصی براش نمیتونی پیدا کنی. خستگی بیش از حد، پرخاش و زود رنجی ک قبلا نبوده. تپش قلب بی علت، استرس بی مورد.(همه اینا در شرایطیه ک قبلا اینجوری نبوده باشی) و از همشون ترسناک تر حس اینکه تو خونتون تنها نیستید.خودم نزدیک ۱۴-۱۵ تا دعا تو خونمون پیدا کردم و تا حدی میدونم چخبره. ولی از من ب شما دوست گلم نصیحت.پیش دعا نویس نرو.راه کمک رو بلدم خواستی بگو تا بگم چه کنی