2777
2789

انواع مختلف هستش اشکال مختلف دارن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

اگه فکر میکنی کسی کاری برات کرده به هیچ عنوان پیش دعانویس نرو چون 99درصد کلاهبردارن اون یک درصد هم کارو بدتر میکنن که باز دوباره بری پیششون.

به جاش چهل روز فایل صوتی سوره ی بقره رو بذار توی خونتون پخش بشه. هرچی باشه از بین میره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی نماز مغرب و عشا به جای سوره توحید در کعت اول یبار سوره ناس بخون یبار فلق یعنی توی نماز مغرب ناس خوندی توی عشا فلق بخون اصلا طلسم نمیشی طلسمی باشه هم باطل میشه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بیا بیا...خواب بد و کابوس...یکی از نشونه هاییه ک اکثرن هست و کسی بهش اشاره نمیکنه.دو اینکه منفی نگری شدید پیدا کرده باشی جوری ک انگاری کنترل ذهنت دست تو نیست. با عبادت و خداوند هم به مشکل خوردن میتونه که باشه. افکار اسیب زدن به خودت.خاکستری شدن نگاهت ب زندگی و افسردگی که علت خاصی براش نمیتونی پیدا کنی. خستگی بیش از حد، پرخاش و زود رنجی ک قبلا نبوده. تپش قلب بی علت، استرس بی مورد.(همه اینا در شرایطیه ک قبلا اینجوری نبوده باشی) و از همشون ترسناک تر حس اینکه تو خونتون تنها نیستید.خودم نزدیک ۱۴-۱۵ تا دعا تو خونمون پیدا کردم و تا حدی میدونم چخبره. ولی از من ب شما دوست گلم نصیحت.پیش دعا نویس نرو.راه کمک رو بلدم خواستی بگو تا بگم چه کنی