2777
2789
عنوان

علاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

به نظرم بهتون علاقمند شده و اکثر دخترا دوست دارند که ابراز علاقه مندی از سمت پسر باشه

خواهش میکنم خوب فکراتون و بکنید اگه میبینید که هیچ حسی به این دختر خانم ندارید نذارید بیشتر از این وابسته تون بشه

پسرا پرنسس شدنامگه شما نباید کم کم بهش چراغ سبز نشون بدی تا ایشون همراهی کنه!؟نکنه توقع داری دختره ب ...

خب منم به ایشون توجه دارم

همیشه از ایشون حمایت کردم چه درسی چه غیر درسی

منم سعی کردم کار هایی که برام انجام داده رو جبران کنم و تا حدودی ام کردم

نه بابا چیو بهت میگه همین رفتار های دختره نشون دهنده احساسش هست که خب استارتر هم متوجه شده دیگه اگرم ...

شاید استارتر نمیخاد وارد رابطه بشه؟

یا شاید اصلا دختره بهش علاقه نداره و همش خیالبافی استارتره؟

God said to love your enemies. So i obeyed him and loved myself

خب منم به ایشون توجه دارم همیشه از ایشون حمایت کردم چه درسی چه غیر درسی منم سعی کردم کار هایی که برا ...

اینا فایده نداره

برو قشنگ بگو من از شما خوشم میاد

نهایتا نه میشنوی دیگه

اگه ام از این بازی روانی خوشت میاد که ادامه بده

بعضی دخترا میبینی رفیق پسر داشتن براشون عادی و باهاش خیلی راحتن صرفا حتما به معنی دوست داشتن نیست

چون بین دوستام میبینم تو دانشگاه

سلام به نظرم بهتون علاقمند شده و اکثر دخترا دوست دارند که ابراز علاقه مندی از سمت پسر باشه خواهش میک ...

تو ترم یک ؟؟ به نظرتون خوبه ؟؟

واقعن فکر ایشون نمیزاره درس بخونم رشتمم یه جوریه که با جون مردم سروکار داره ولی بازم نمیتونم تمرکز کنم.

اینا فایده ندارهبرو قشنگ بگو من از شما خوشم میادنهایتا نه میشنوی دیگه اگه ام از این بازی روانی خوشت ...

ایشون از اینجور دخترا نیستن آخه

یه خانم محترم و متشخص هستن البته این چیزیه که من از ایشون دیدم و رفتار هاشون .

ایشون حتی تو اینستاگرام دوبار استوری های منو دیده ولی هم دیگرو دنبال نمیکنیم تو اینستا

شاید استارتر نمیخاد وارد رابطه بشه؟یا شاید اصلا دختره بهش علاقه نداره و همش خیالبافی استارتره؟

خب اگر نمیخواد وارد رابطه بشه پس نبایدم دغدغه اینو داشته باشه که چرا دختره فلان حرفو زد فلان رفتارو داشت معمولی رد میشد از کنار این موضوع .

خیالبافی هم باشه باز دو حالت داره یا استارتر خودش از دختره خوشش اومده که بازم خودش باید بره جلو و بحثو باز کنه یا احساسی نداره و توهم زده که دیگه لازم نیس ذهنشو درگیر کنه

درکل بحث اینه اگر خود استارتر هم علاقه ایی داره و احتمال میده دو طرفه باشه خودش باید بره جلو چون دختره به اندازه کافی جلو اومده

تو ترم یک ؟؟ به نظرتون خوبه ؟؟ واقعن فکر ایشون نمیزاره درس بخونم رشتمم یه جوریه که با جون مردم سروک ...

چون فکرت خیلی مشغول شده و امکان داره حتی افت تحصیلی پیدا کنی به نظرم از حس ت نسبت به اون باهاش حرف بزن ،ببین اون چی میگه اگه رابطه تون یه رابطه ی سالمی باشه حتی باعث پیشرفت تون هم میشه

چون فکرت خیلی مشغول شده و امکان داره حتی افت تحصیلی پیدا کنی به نظرم از حس ت نسبت به اون باهاش حرف ب ...

الان که اینترنت و پیام هم کار نمیکنه چند روز دیگه هم تولد ایشون هست به نظرتون بهش زنگ بزنم و تبریک بگم ؟ یا بمونه و نگم ؟

تو ترم یک ؟؟ به نظرتون خوبه ؟؟واقعن فکر ایشون نمیزاره درس بخونم رشتمم یه جوریه که با جون مردم سروکار ...

۱۸ سالتونه؟!

والا به نظرم بذارید یکم وارد جامعه بشید

ترم یک طبیعیه این حس و حال

چند وقت بعد میبینید ایشون از یکی دیگه خوشش اومده یا بلعکس

کلا همکلاسی سعی کنید وارد رابطه نشید

مگر دیگه همو چه قدر بخواید و برای هم صبر کنید برای ازدواج بعد اتمام درس