2777
2789
عنوان

علاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 43 پست
الان که اینترنت و پیام هم کار نمیکنه چند روز دیگه هم تولد ایشون هست به نظرتون بهش زنگ بزنم و تبریک ب ...

آره فکر خوبیه

اکثر دخترا وقتی تاریخ تولدشون و به یکی میگن یعنی توقع دارند طرف یادش بمونه

چون فکرت خیلی مشغول شده و امکان داره حتی افت تحصیلی پیدا کنی به نظرم از حس ت نسبت به اون باهاش حرف ب ...

آخه رفتار های ایشون رو وقتی که مرور میکنم ، دیگه فکرم میره سمت ایشون ، به خدا نمیخوام بهش صدمه بزنم و وابسته اش کنم و من هیچ وقت تا این حد توجه رو از یه شخصی دریافت نکرده بودم و به کسی هم اینقدر توجه نکرده بودم .

سر ما جرای امتحان که میخواست بهم کمک کنه فکر کنم دخترای کلاسم متوجه شدن ولی خودشون گفتن که مهم تو بودی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگر نمیخواد وارد رابطه بشه پس نبایدم دغدغه اینو داشته باشه که چرا دختره فلان حرفو زد فلان رفتارو ...

راستشو بخای منم دوست عادی دختر دارم که اینجوری رفتار میکنه ولی فقط دوسیتم

من بخاطر خودش میگم چون بره بهش بگه ولی برخلاف تصوراتش رد بشه دیگه هم غرورش میشکنه هم دوستیشون خراب میشه

God said to love your enemies. So i obeyed him and loved myself

نه ۲۱ هستم و ایشونم یک سال ازم بزرگترن

به نظرم دیگه کم کم وقتش حس کردید مناسبه بگید

و منتظر اون نباشید

چون دخترا نمیگن این چیزارو معمولا

و ربطی به ترم نداره

بچه ۱۷ ۱۸ ساله نیستید که تازه وارد دانشگاه شده

راستشو بخای منم دوست عادی دختر دارم که اینجوری رفتار میکنه ولی فقط دوسیتممن بخاطر خودش میگم چون بره ...

من واقعن به جز ایشون با هیچ دختر دیگه ای حرف نمیزنم شاید باورتون نشه تو این زمونه ، اما این چیزیه که خودشونم متوجه شدن

شما فکر کن یک نفری بهت تبریک بگه درحالی که اصلن انتظارش رو نداری یا استوری هاتو چک کنه بدونه این که دنبالت کنه و یا ده ها رفتار دیگه ای که ایشون نشون داده و کاری کرده که من هم از ایشون خوشم بیاد و همیشه بهشون فکر کنم و دوسش داشته باشم ولی تا حالا بهش چیزی نگفتم که دوسش دارم یا نه ، بیاد باهم وارد رابطه بشیم .

خودشم ازم چندین مرتبه تعریف کرده البته که منم تعریف میکنم از ایشون

من واقعن به جز ایشون با هیچ دختر دیگه ای حرف نمیزنم شاید باورتون نشه تو این زمونه ، اما این چیزیه که ...

من دیگه حرفمو زدم

مونده به خودت عمل کنی یانه

آره فکر خوبیه اکثر دخترا وقتی تاریخ تولدشون و به یکی میگن یعنی توقع دارند طرف یادش بمونه

ببخشید که وقتتون رو میگیرم

اگه بهشون زنگ بزنم و تولدشون رو تبریک بگم بار عاطفی اونوقت ایجاد میشه ؟ چه واکنشی به نظرتون نشون میدن ؟؟

ببخشید که وقتتون رو میگیرم اگه بهشون زنگ بزنم و تولدشون رو تبریک بگم بار عاطفی اونوقت ایجاد میشه ؟ چ ...

پیامک بفرست تبریک بگو

[QUOTE=406736341]ببخشید که وقتتون رو میگیرم اگه بهشون زنگ بزنم و تولدشون رو تبریک بگم بار عاطفی اونوقت ایجاد میشه ؟ ...[/QUOTEخواهش میکنم

تولد وتبریک بگو حتما چون مطمئنم با توجه به اطلاعاتی که خودش داده منتظر تبریکت هست بعد از اینکه تبریک گفتی دیگه خیلی مراقب باید باشید چون رابطه تا حدودی به سمت جلو پیش میره و از اونجایی که هر دو رشته ی حساسی دارید باید بیشتر مراقب روح و روان هم باشید.بار عاطفی ایجاد میشه که باید درست مدیریت بشه و به نظرم در کنار درستون یه چند تا کتاب که از خصوصیات و ویژگی زنان میگه استفاده کنید