2777
2789
عنوان

علاقه

390 بازدید | 43 پست

سلام

خیلی شرمنده ام که در این سایت حضور دارم ولی یه سوالی داشتم از شما عزیزان .

در دانشگاهمون یک دختر خانمی هستش که رفتارش با من نسبت به سایر پسرا متفاوت هستش .

ایشون خیلی باهوش و زرنگ هستن و همیشه میخواستم که جای ایشون باشم با اینکه زرنگ هستن ولی خودشون به من پیشنهاد دادن که به صورت مشترک باهم درس بخونیم و آخر شبا هم به هم گذارش کار بدیم .

ایشون رفتارشون با من به گونه ای هستش که انگار مشکل من رو مشکل خودشون میدونن یادم هستش سر یه درسی بود که بهم گفت فردا تو یه ردیف بشین تا بهت تو امتحان کنم و این کار رو هم کرد .

ایشون سر روز دانشجو تنها به من بین پسرا تبریک گفته بودن و اکثرنم وقتی باهم حرف میزنیم شبا تا دیر وقت حرف میزدیم ولی هیچ وقت نگفتیم که بهم علاقه داریم یا نه .

ایشون به حرف هایی که میزنم خیلی اهمیت میدن و اکثرن چشم میگن و مخالفت نمیکنن .

به لحاظ ارتباط چشمی و زبان بدن هم در وضعیت خوبی هستن یعنی ارتباط چشمی رو داریم و زبان بدنشون به سمت من هستش.

چند باری هم ازم تعریف کردن به طور مثال گفتن که خوش به حال پارتنرتون

رفتارشون با سایر پسراهم خیلی معمولی هستش ولی با من نه

ایشون خودشون یک سری اطلاعات شخصی رو به من دادن که من اصلن از ایشون نپرسیدم مثل روز تولدشون و شغل پدرشون و تعداد خواهر برادرشون رو .

ازم در مورد آینده پرسیده بودن که تو آینده میخوایی مهاجرت کنی یا نه

از لحظات خاص خودشم عکس فرستاده برام ، از غذایی که درست میکنه و یا شیرینی که درست کرده بود .

از ترس هاشم بهم گفته از چی میترسه و ...

ما ترم یک هستیم و لطفن بگین که منظور ایشون چی هست ؟؟

خب حس میکنم ازت خوشش میاد تو ام متقابلا سعی کن باهاش گرم بگیری ولی باز امید نبند

فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برگاممم چرا داره اینجوری میکنه🗿😐

منم نفهمیدم والا حتما ازت خوشش اومده ولی خیلی ساده اس خوشم نیومد

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A✨✨✨✨✨

ینی خاک نمیدونی؟ دختری که خوش بش میکنه داره چراغ سبز میده این که دیگه نه نیست رسما تنابه تناب! پس بگ ...

طناببب مگه نبود😂🤧

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A✨✨✨✨✨

بعنوان یه دوست باهاش رفتار کن اگه ازت خوشش بیاد بهت بعدا میگه

نه بابا چیو بهت میگه همین رفتار های دختره نشون دهنده احساسش هست که خب استارتر هم متوجه شده دیگه اگرم حرکت و درخواستی باشه باید از طرف استارتر باشه