sinder_ela مدیر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 614 عنوان عمل زیبایی | مشاهده متن کامل بحث + 11175 بازدید | 35 پست جراح بینی که کارش خیلی خوب باشه و طبیعی عمل کنه توی شیراز کی هست؟هر خاستگاری میاد نمیپسندم تصمیم دارم بینیمو عمل کنم لطفا راهنماییم کنید که یک دکتر خوب پیدا کنم 1397/02/20 | 14:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra_ni عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4788 ترسیدم،، چه اتفاقاتی می افته مثلا؟ اخه پیش اومده دارو بیهوشی تقلبی بوده منجربه فوت شده یا اشتباهات پزشکی اتفاق افتاده من دایی نامزدم پزشکه اون تاکیید کرد اصلا عمل نکن وگرنه من تصمیممو جدی گرفته بودم دکترمم مشخص کرده بودم اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
karshod عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 304 سلام به همه و شیرازی های عزیز.تیم کارشد، برای شما عزیزان لیستی از بهترین جراحان بینی شیراز در سایت کارشد رو همراه با آدرس، شماره، توضیحات کامل، مسیر یابی و آدرس روی نقشه تهیه کرده. برای دیدن این لیست به لینک زیر مراجعه کنید.لیست بهترین جراحان بینی شیراز در سایت کارشدامیدواریم بتونیم کمکی کرده باشیم.
گلاب۹۴ عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 463 به نظرم بیاید تهران عمل کنید کار های دکتر سامی رو من خیل خیلی میپسندم خودمم پیش ایشون میخوام ... شما بالاخره عمل کردید ؟ از کار سامی راضی هستید ؟ دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
خانومشونم عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 1258 ترسیدم،، چه اتفاقاتی می افته مثلا؟ سلام عزیزم شما بلاخره عمل کردید؟ ارباب شدی به هرکسی رو نزنم ارباب حسین
1380vm عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 218 منم پیج اینستاگرام ایشونو دیدم خوسم اومده،،کاراشون عینا مثل پیج اینستاگرامشونه؟شما عمل کردید پیششون؟ ... میشه پیجشونو بفرستین