2777
2789
عنوان

عمل زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 11175 بازدید | 35 پست
منم پیج اینستاگرام ایشونو دیدم خوسم اومده،،کاراشون عینا مثل پیج اینستاگرامشونه؟شما عمل کردید پیششون؟ ...

ن من ن گفتم ک داداشم،خیلی طبیعی و زیبا پارسال 6ونیم بیمارستان شهر..الان نمیدونم چن بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم یه پیشنهاد منم میخواستم عمل کنم پشیمون شدم چون باووجودم تحریمای جدید داروهای تقلبی مجدد وارد میشه وعمل واقعاخطرناکه من که نامزدم به هیچ وجه نمیذارتم دیگه خودمم واقعامیترسم چون سابقه داشته قبلا کلی اتفاق افتاده

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

من از بین جراحی های زیبایی فقط با جراحی بینی اگر واقعا مشکل داشته باشه موافقم 

خودمم بالای مماخم را دوست ندارم

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
گلم یه پیشنهاد منم میخواستم عمل کنم پشیمون شدم چون باووجودم تحریمای جدید داروهای تقلبی مجدد وارد میش ...

آره این نکته مهمیه داروی بیهوشی چینی

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
آره این نکته مهمیه داروی بیهوشی چینی

اره بخدا ازترس همین داروهای بیهوشی منصرف شدم منم

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
به نظرم بیاید تهران عمل کنید کار های دکتر سامی رو من خیل خیلی میپسندم  خودمم پیش ایشون میخوام ...

دوستم ببخشید یه سوال

من میخوام تهران عمل کنم دارم دنبال دکتر می گردم من تیغه و نوک بینیم خوبه دکترا شما آدم انعطاف پذیری هست که بشه بهش گفت به تیغه و نوک دست نزنه؟من فقط میخوام شکستگی پل بینیم درست بشه

اگر انعطاف پذیره برای مشاوره برم پیشش

دوستم ببخشید یه سوال من میخوام تهران عمل کنم دارم دنبال دکتر می گردم من تیغه و نوک بینیم خوبه دکترا ...

خواهش میکنم عزیزم 

به نظرم کلا سبک های عملی که دوست دارید رو بگردید ببینید که کی اونطور عمل میکنه 

بعد وقت مشاوره از چند تا دکتر بگیرید و بعد بیاید تهران 

صرفا برای یه دکتر نیاید 

دکتر سامی کلا طبیعی کار هست و من تعریفشو خیلی شنیدم خودمم از نزدیک دیدم چند تا از بیماراشو که همشون راضی بودن

فکر میکنم هرطور که خودتون بخواید و مناسب با چهرتون عمل میکنن

شدیدا هم دکتر صادق و واقع نگری هستن و الکی رو هوا وعده نمیدن میگن که چند درصد بهتر میشید و کجاهای بینی باید دست کاری بشه 

دکتر شاهین فتح سامی رو سرچ کن عزیزم میاد سایتشون اینستا ندارن سایت دارن 

یکی از ویژگی های عالی هم که دارن اینه که هم متخصص گوش و حلق و بینی هستن هم جراح زیبایی که این عالیه 

چون دکتر ها معمولا یا متخصص زیبایی میشن 

یا متخصص گوش و حلق و بینی میشن 

اما ایشون هر دو رو دارن که این عالیه 

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم