از وقتی نت قط شده پارتنرم سراغی ازم نگرفت بعد از ۲روز خودم بهش زنگ زدم گفت سرکارم و خیلی شلوغم شب بهت زنگ میزنم.. شب شد ولی زنگ نزد🥲 دیگ از اون موقعه تا حالا چندباری داره زنگ میزنه ولی جوابشو ندادم الانم دوباره زنگ زد رد تماس زدم😭 بنظرتون حق دارم یا نه تو فکر کاتم احساس میکنم اضافیم🥲 خیلیم پشیمونم که چرا بهش زنگ زدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب جواب بده بهش بگو از دستش ناراحت شدی و بذار اون برات جبران کنه. اگه توجه کرد و از دلت دراورد که هیچی اگه هم پشت گوش انداخت و کاری نکرد به نظرم تجدید نظر کن🥸 اینطوری تو این وضعیت رابطهات رو از دست نده فقط باهاش حرف بزن
والا حق داشته کارداشته بعدشهم یا یادش رفته یا خوابش بردهولی در کل نصیحت من به دخترا اینکه دور دوس پس ...
نصیهت خوبی نیست... چون اگه کسی قصد ازدواج داشته باشه ساید نتونه سنتی آدم خودش رو پیدا کنه. من خودم این اشتباه رو کردم رل نزدم. الان گیر یه عده خاستگار سنتی افتادم و دلی که قرار نیست خوشش بیاد ازشون...
کلمه پارتنر حالمو بهم میزنه.... پیش پدر یا برادر هم میتونین از پارتنر صحبت کنید؟؟؟
جمع کنید این قبایح رو. به دلتون انقدر رو ندید که سوارتون بشه
سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم