2777
2789
عنوان

پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 25 پست

والا حق داشته کارداشته بعدشهم یا یادش رفته یا خوابش برده

ولی در کل نصیحت من به دخترا اینکه دور دوس پسر رو خط بکشین هرررررررررجور ک دوس پسری باشن تا هر چقدر ارتباطتون هست نزدیک دور صمیمی بد خوب هرجور ک هست

جز ضربه و شکست هیچی تهش نیست نکنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه اون روز که گفت شب زنگ میزنم زنگ نزدد

خب شاید کاری پیش اومده...

البته تو توی اون رابطه ای و بیشتر متوجه ای که رابطه تون چطوریه...

ولی به نظر من دیگه چند بار زنگ رده جواب ندادی کافیه.

خودت دوست داری ادامه بدی؟

اگه اره جواب بده

خب جواب بده بهش بگو از دستش ناراحت شدی و بذار اون برات جبران کنه. اگه توجه کرد و از دلت دراورد که هیچی اگه هم پشت گوش انداخت و کاری نکرد به نظرم تجدید نظر کن🥸 اینطوری تو این وضعیت رابطهات رو از دست نده فقط باهاش حرف بزن

والا حق داشته کارداشته بعدشهم یا یادش رفته یا خوابش بردهولی در کل نصیحت من به دخترا اینکه دور دوس پس ...

نصیهت خوبی نیست... چون اگه کسی قصد ازدواج داشته باشه ساید نتونه سنتی آدم خودش رو پیدا کنه. من خودم این اشتباه رو کردم رل نزدم. الان گیر یه عده خاستگار سنتی افتادم و دلی که قرار نیست خوشش بیاد ازشون...

سلام. نمازهای واجب و رعایت شرع رو یادآور میشم.

کلمه پارتنر حالمو بهم میزنه.... پیش پدر یا برادر هم میتونین از پارتنر صحبت کنید؟؟؟

جمع کنید این قبایح رو. به دلتون انقدر رو ندید که سوارتون بشه

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم