2777
2789
عنوان

لطفا بیاین نظر بدید در مورد پسرم

206 بازدید | 16 پست

قبلتر تاپیک زدم ک ی پسر 19 ساله دارم و مطلقه ام .همسر سابقم ی ادم خسیس فاجعه

4 ماه رو مخش کار کردم برا پسرم ماشین بگیره .هم باهاش بره کلاس و کار . هم گاهی اسنپ کار کنه ..بلاخره راضی شد 400 جور کرده .البته پدره پولداره ا .ولی انقدر میده

خلاصه

پسر احمق من توقعش بالاست میگه 206 میخام

تیبا نه

206 هم رفته دیده مدل 83 ..بعد میگه ن اینم قدیمی اوراقه نمیخرم هر سری هم 1 تومن میده کارشناس

الان میگم بچسب ی ماشین بگیر فردا گرونتر میشه .گوش نمیده

ب پدره هم زنگ زدم با پسرش نصیحت کنه .بدتر گفت ولش کن ماشیننمیخاد اصن

میدونی از حماقت پسرم دارم حرص میخورم .حرفم گوش نمیده .اخر گفتم ب درک هرکار میخای بکن ولی هفته دیگه هم با 400عمرا ماشین گیرت بیاد از من گفتن

حق داری

چرا پول میده کارشناس. یکی ک ار ماشین سردرمیاره تو فامیل با خودش ببره

تیبا بگیره بعد بفروشه بهترشو بگیره

ب باباش بگو تو ک پول میدی جون بکن یکم بیشتر بده بچه ۲۰۶ بگیره

البته ۲۰۶ شتابش بیشتره واسه ی تازه کار همون تیبا خوبه. تیبا هاچ بک قشنگ تره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داریچرا پول میده کارشناس. یکی ک ار ماشین سردرمیاره تو فامیل با خودش ببرهتیبا بگیره بعد بفروشه بهت ...

پدر پسر مث همن ..پدره ی کلام ندارم بیشتر

پسرم هم الا بلا فقط 206

ب جهنم

ببین اصلا حرف گوش نمیکنههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

اوووووف واقعا حق داری

کسی نیست دوربرتون ازش حرف شنوی داشته باشه باهاش صحبت کنه؟

پدر پسر مث همن ..پدره ی کلام ندارم بیشتر پسرم هم الا بلا فقط 206 ب جهنم

بگو از دست خودت میره. گرون تر ک شد همینم بابات نمیده

بعدم اسنپ واسه پسر ۱۹ساله خوب نیس

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

حق داریچرا پول میده کارشناس. یکی ک ار ماشین سردرمیاره تو فامیل با خودش ببرهتیبا بگیره بعد بفروشه بهت ...

پدرمو دراوردن دوتایی ... اخر سر بچه من بی کلاه میمونه خنگ خره

بگو از دست خودت میره. گرون تر ک شد همینم بابات نمیدهبعدم اسنپ واسه پسر ۱۹ساله خوب نیس

بهش گفتم ....

بببین پدره کونش تکون نمیده با پسره بره

من شوهر دوستم فرستادم ب عنوان کارشناس

اول اینکه بابای بچم شوهر دوستم رو بسته ب من

پسرمم میگه اون اگه میگه خوبه برای خودشه ککمیسیون بگیره ...میبینی ؟؟؟ دیگه میکشم کنار بخدا بچمه دلم براش سوخت خواستم بنوا برسه

بگو از دست خودت میره. گرون تر ک شد همینم بابات نمیدهبعدم اسنپ واسه پسر ۱۹ساله خوب نیس

دقیقا همینو گفتم .بدبختی پیامک بستن ادم نمیتونه دوتا کلمه اساسی بفرسته ..الانم زنگ بزنم ج نمیده